![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Dúfam, že niekto môže položiť mi múdre, aby sa niektoré činnosti deje na mojom počítači. Používám AVAST proti vírusu. V poslednej dobe som už novou značkou objaví v mojej systémovej lište, ktorá sa zdá byť v súvislosti s mojím Avast 'siete štít' & po kliknutí na panel ukazuje, že je prý skenovanie odchádzajúcich e-mail! Zdá sa to stalo v nepravidelných časoch. Som tiež skúsený všivý ping sadzby o mojej tzv 10 meg pripojenie. I've skenovaniu s Spybot & Adaware ale to sa stáva čoraz ... niekto mal to stalo? Všetky návrhy veľmi oceňované. Jeff |
|
| |||
| |||
| Stiahnuť HijackThis Tady Akonáhle si ju prevzali install / uložiť ho na jeho vlastnú zložku! To je dôležité pre to, aby fungoval správne. Napríklad uložte do C: \ Program Files \ hijackthis Po inštalácii otvorte program a vyberte Do systému skenovania a uloženie logfile. ** Dôležité Nemáte únos Táto oprava niečo. Väčšina toho, čo zistí, bude neškodné alebo dokonca nevyhnutné. Uložte prihlásiť ako. Txt súbor. V nasledujúcej post Spresnenie kliknite na tlačidlo Prejsť. Prejdite dole a kliknite na tlačidlo Spravovať Prílohy a pridať sa prihlásiť ako prílohu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Musíte odstrániť email únoscu, niekto prevzal počítače spam.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pomoc potrebných | teenee23 | Notebooky, Mobily a PDA | 7 | 30. December 2008 13:34 |
| Pomoc potrebných | Mike0001 | Všeobecné Software Chat | 21 | 5. apríla 2008 09:43 |
| Ahoj všetkým, pomoc potrebná | robk89 | Všeobecné Hardware Chat | 14 | 21. novembra 2007 10:53 |
| Pomoc potrebných | aeroken1 | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 22. augusta 2007 06:42 |
| Thread Tools | |
| |