![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Ben biri bana koyabilirsiniz umut bazı işlemi bilgisayar üzerinde gerçekleşiyor olarak akıllıca. Ben avast anti virüs kullanın. Son günlerde yeni bir sembolü olan bir tıkladım benim avast 'ağ kalkanı' & ilişkili gibi görünüyor benim sistem tepsi, görünür elde edilmiştir bu görünüşte giden e-posta tarama bir paneli gösterir! Bu düzensiz zaman oldu gibi gözüküyor. Ben de bu yüzden 10 Meg bağlantısı üzerinde kötü Ping oranları yaşadıysanız. Ben Spybot ve Adaware ama bu hala olmuyor ... herkesten bu durum vardı taranmış ettik? Tüm öneriler çok takdir. Jeff |
|
| |||
| |||
| Yükleme HijackThis Burada Sonra bu indirdiğiniz yüklemek / kaydetmek için bunu kendi klasör! Bunun için düzgün bir şekilde çalışması için önemlidir. Örneğin C kaydedin: \ Program Files \ hijackthis Sonra program açık yüklü ve Bir sistem taraması yapın ve Logfile kaydedin. ** Önemli NOT Hijack Bu düzeltme henüz bir şey var. Ne bulursa çoğu veya zararsız olabilir hatta gereklidir. Bir. Txt dosyası olarak günlük kaydedin. Bir sonraki yazı tıklayın Gelişmiş. Aşağı doğru gidin ve Yönet'i tıklatın Ekler ve ek olarak giriş ekleyin. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir e-posta gaspçı kaldırmak için, bir Spam için bilgisayar üzerinden aldı gerekir.
|
| Bookmarks |