менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки

Register

Довідка необхідна

Reply

Різьба Інструменти
Old 11 серпня 2007, 12:42
Нові члени групи

Default Довідка необхідна

Привіт,
Я сподіваюся, хтось може поставити мене мудрим, щоб деякі дії відбуваються на моєму комп'ютері.
Я використовую AVAST анти вірус. Останнім часом я отримую новий символ з'являється в моєму системному треї, який, як видається, пов'язана з мережею Щит мій Avast '&, якщо натиснути на панелі показує, що видимий сканування вихідної електронної пошти! Як видається, це відбувається нерегулярно. Я також досвідчені паршивий ставок пінг на моєму так званому 10 Мег зв'язку.
Я відскановані з Spybot & Adaware Але це ще буває ... хто-небудь був це сталося?

Усі пропозиції дуже високу оцінку.

Джефф
Old 11 серпня 2007, 12:45
Модератор групи

Завантажити HijackThis Тут
Після того як ви його завантажили Установка і зберегти його в його власній папки! Це дуже важливо для його коректної роботи.
Наприклад зберегти в C: \ Program Files \ HijackThis
Після встановлення відкрийте програму і виберіть Виконайте перевірку системи і збереження лог-файл.
** Важлива НЕ МАЮТЬ Hijack This виправити що-небудь ще. Більшість вважає, що він буде нешкідливим або навіть потрібно.
Зберегти журнал у вигляді файлу. TXT файлів.
У наступному пості кнопку Go "Додатково".
Прокручування вниз і виберіть Управління вкладеннями і додати журналу як вкладення.
Old 12 серпня 2007, 04:37
Адміністратор групи

Ви повинні видалити електронний викрадач, хтось взяв на вашому комп'ютері для спаму.

У гіршому випадку у вас буде свій інтернет відрізати, якщо багато людей повідомляють про вас.

Слідуйте інструкціям, наведеним вище Мати і швидко.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Довідка необхідна teenee23 Ноутбуки, КПК & Mobiles 7 30 грудня 2008 13:34
Довідка необхідна Mike0001 General Software чат 21 5 квітня 2008 09:43
Всім привіт, допомога необхідна robk89 Генеральний обладнання чат 14 21 листопада 2007 10:53
Довідка необхідна aeroken1 Генеральний обладнання чат 8 22 серпня 2007 06:42
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.