![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Я сподіваюся, хтось може поставити мене мудрим, щоб деякі дії відбуваються на моєму комп'ютері. Я використовую AVAST анти вірус. Останнім часом я отримую новий символ з'являється в моєму системному треї, який, як видається, пов'язана з мережею Щит мій Avast '&, якщо натиснути на панелі показує, що видимий сканування вихідної електронної пошти! Як видається, це відбувається нерегулярно. Я також досвідчені паршивий ставок пінг на моєму так званому 10 Мег зв'язку. Я відскановані з Spybot & Adaware Але це ще буває ... хто-небудь був це сталося? Усі пропозиції дуже високу оцінку. Джефф |
|
| |||
| |||
| Завантажити HijackThis Тут Після того як ви його завантажили Установка і зберегти його в його власній папки! Це дуже важливо для його коректної роботи. Наприклад зберегти в C: \ Program Files \ HijackThis Після встановлення відкрийте програму і виберіть Виконайте перевірку системи і збереження лог-файл. ** Важлива НЕ МАЮТЬ Hijack This виправити що-небудь ще. Більшість вважає, що він буде нешкідливим або навіть потрібно. Зберегти журнал у вигляді файлу. TXT файлів. У наступному пості кнопку Go "Додатково". Прокручування вниз і виберіть Управління вкладеннями і додати журналу як вкладення. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви повинні видалити електронний викрадач, хтось взяв на вашому комп'ютері для спаму.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Довідка необхідна | teenee23 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 7 | 30 грудня 2008 13:34 |
| Довідка необхідна | Mike0001 | General Software чат | 21 | 5 квітня 2008 09:43 |
| Всім привіт, допомога необхідна | robk89 | Генеральний обладнання чат | 14 | 21 листопада 2007 10:53 |
| Довідка необхідна | aeroken1 | Генеральний обладнання чат | 8 | 22 серпня 2007 06:42 |
| Різьба Інструменти | |
| |