Помощ за Globalroot \ SystemRoot Virus Здравейте всички
Търся някаква душа да се смили за начинаещ потребител и да ми помогне, както не мога да се отърва от следните вируса, аз опитах Север 360 (който го забранява) AVG, Adware и да бъда честен съм Трябва да са на сцената трябва да призная, аз наистина не знам какво съм на това, там е трудно, но съм го каза. Така че ако някой може да помогне ще бъда много благодарен.
Аз ще се опитам даде колкото е възможно по-инфо
Когато зареждане на Comp по време на стартиране кутия изглежда, според които "globalroot \ SystemRoot \ System32 \ SKYNETjenpshwp. DLL е или не, предназначени да работят на Windows или тя съдържа грешка. Опитайте да инсталирате програмата отново използвайки оригиналната инсталация медиите или контакт система за администрация "
Когато щракнете върху OK получавам следните полета, които трябва да кликнете върху почти
LogonUI.exe-Bad Image
userinit.exe-Bad Image
dwn.exe-Bad Image
Explorer.exe-Bad Image
MSASCui.exe-Bad Image
SySMoniter.exe-Bad Image
и така той става и по и през 33 от тях, всеки път, когато отидете онлайн или да се опитвате да отворите програмата има постоянен поток от тях
Мога someboby помогне, моля, аз ще отговори и да вземат всякакви съвети, но аз работя смени така понякога може да има някои закъснения в отговорите си |