manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Virus, Spyware i sigurnost

Register

Pomoć je potrebna za Globalroot \ SystemRoot Virus

Reply

Thread Tools
Old 21. lipnja 2009, 08:55
Novi član grupe

Default Pomoć je potrebna za Globalroot \ SystemRoot Virus

Hello All

Tražim nekakvu dušu da sažaliti na novajlija korisnik i pomoć mene vanjska strana kao ja ne može otarasiti od sljedećih virus, Ive 'pokušao Norton 360 (koji se onemogućuje) AVG, adware i da budem iskren sam dobio na binu su moram priznati ja ne znam što sam radiš, tamo je bilo teško ali sam to rekao. Dakle, ako itko može pomoći Htio biti veoma zahvalan.

Ja ću pokušati dati što više informacija moguće -

Našto JA čizma gore Comp tijekom pokretanja pojavljuje se okvir u kojem se kaže da "globalroot \ SystemRoot \ system32 \ SKYNETjenpshwp. Dll ili ne dizajniran je da radi na Windows ili sadrži pogreške. Pokušajte ponovo instalirate program koristeći izvorne instalacijske medije ili kontaktirajte sistem administratora "

Kad kliknem OK JA dobiti slijedeće kutije da sam da kliknete off -

LogonUI.exe-Bad Image
userinit.exe-Bad Image
dwn.exe-Bad Image
explorer.exe-Bad Image
MSASCui.exe-Bad Image
SySMoniter.exe-Bad Image

i tako to ide na i na i na preko 33 od njih, svaki put kad idem online ili pokušati otvoriti program je konstantan tok od njih

Mogu someboby molim pomoć, ja ću odgovoriti i uzeti bilo koji savjet, ali ja radim smjenama pa ponekad ima svibanj biti nekih kašnjenja u moje odgovore
Old 21. lipnja 2009, 14:40
Donatorska Grupa

Default Pomoć je potrebna za Globalroot \ SystemRoot Virus

Morate pročitati ovaj post Prva i slijedite savjete i postavljati neke logove

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Virus Pitanje - Može bilo tko reći mene ako JA svibanj imati virus billozz Virus, Spyware i sigurnost 1 2. travanj 2009 13:58
Moji prijatelji MAC ima virus ... Umm ... yeah ... virus ... cheesepuff Virus, Spyware i sigurnost 3 29. listopad 2008 12:58
VIRUS - pomoć potrebna Gavyd Virus, Spyware i sigurnost 11 5. prosinac 2007 04:08
Hej svima, potrebna pomoć robk89 General Hardware Chat 14 21. studeni 2007 10:53
Pomoć potrebna doomjeffs Virus, Spyware i sigurnost 2 12. kolovoz 2007 04:37
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.