kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Vírus, kémprogram és biztonság

Register

Segítség szükséges Globalroot \ SystemRoot Virus

Reply

Téma eszközök
Old Június 21 2009, 08:55
Új tag Csoport

Default Segítség szükséges Globalroot \ SystemRoot Virus

Hello All

I'm looking for valamiféle lélek Kár, hogy egy kezdő felhasználó, és segít nekem, mint én nem tud megszabadulni a következő vírus, próbáltam Norton 360 (amelynek letiltja) AVG, Adware, és hogy őszinte legyek én Megvan a színpadra került Be kell vallanom, nem igazán tudom, mit csinálok, hogy nehéz volt, de már mondta. Szóval ha valaki tud segíteni Én is nagyon hálás.

Megpróbálom, hogy annyi információ a lehető -

Amikor a boot Comp elején egy doboz jelenik meg, mondván, hogy "globalroot \ SystemRoot \ System32 \ SKYNETjenpshwp. Dll vagy nem úgy tervezték, hogy fut a Windows, vagy hibát tartalmaz. Próbálja meg újra a program telepítése az eredeti telepítési adathordozót vagy kapcsolattartó rendszer admin "

kattintson az OK gombra, mikor jutok a következő rovatokat, amit kattintson off -

LogonUI.exe-Bad Image
Userinit.exe-Bad Image
dwn.exe-Bad Image
Explorer.exe-Bad Image
MSASCui.exe-Bad Image
SySMoniter.exe-Bad Image

és ez így megy tovább, és a 33 is, minden alkalommal megyek online, vagy próbálja meg megnyitni egy program van egy folyamatos őket

Someboby tud segíteni kérem, én is választ, és megtesz minden tanácsot, de dolgozom műszakban így néha előfordulhat, hogy bizonyos késedelmek my válaszok
Old Június 21 2009, 14:40
Donor Group

Default Segítség szükséges Globalroot \ SystemRoot Virus

El kell olvasni ez felad első és követi a tanácsot és utáni néhány logs

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Vírus kérdés - Ki tudja megmondani, ha lehet, egy vírus billozz Vírus, kémprogram és biztonság 1 2. április 2009 13:58
Barátaim MAC egy vírus ... Umm ... igen ... a vírus ... cheesepuff Vírus, kémprogram és biztonság 3 29. október 2008 12:58
VIRUS - Help needed Gavyd Vírus, kémprogram és biztonság 11 5. december 2007 04:08
Hey all, segíteni kell robk89 Általános fémáru Chat 14 21. november 2007 10:53
Help needed doomjeffs Vírus, kémprogram és biztonság 2 12. augusztus 2007 04:37
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.