Segítség szükséges Globalroot \ SystemRoot Virus Hello All
I'm looking for valamiféle lélek Kár, hogy egy kezdő felhasználó, és segít nekem, mint én nem tud megszabadulni a következő vírus, próbáltam Norton 360 (amelynek letiltja) AVG, Adware, és hogy őszinte legyek én Megvan a színpadra került Be kell vallanom, nem igazán tudom, mit csinálok, hogy nehéz volt, de már mondta. Szóval ha valaki tud segíteni Én is nagyon hálás.
Megpróbálom, hogy annyi információ a lehető -
Amikor a boot Comp elején egy doboz jelenik meg, mondván, hogy "globalroot \ SystemRoot \ System32 \ SKYNETjenpshwp. Dll vagy nem úgy tervezték, hogy fut a Windows, vagy hibát tartalmaz. Próbálja meg újra a program telepítése az eredeti telepítési adathordozót vagy kapcsolattartó rendszer admin "
kattintson az OK gombra, mikor jutok a következő rovatokat, amit kattintson off -
LogonUI.exe-Bad Image
Userinit.exe-Bad Image
dwn.exe-Bad Image
Explorer.exe-Bad Image
MSASCui.exe-Bad Image
SySMoniter.exe-Bad Image
és ez így megy tovább, és a 33 is, minden alkalommal megyek online, vagy próbálja meg megnyitni egy program van egy folyamatos őket
Someboby tud segíteni kérem, én is választ, és megtesz minden tanácsot, de dolgozom műszakban így néha előfordulhat, hogy bizonyos késedelmek my válaszok |