![]() |
|
| |||
| |||
| Hello all אני מחפש איזשהו הנשמה כדי לחמול על פרח המשתמש ו לעזור לי שאני לא יכול להיפטר הבאות וירוס, ניסיתי Norton 360 (שבו הוא משבית) ממוצע, Adware וכדי להיות כן יש לי יש לשלב היו אני חייב להודות אני לא ממש יודע מה אני עושה, שם זה היה קשה אבל אני כבר אמר את זה. אז אם מישהו יכול לעזור אני רוצה מאוד להיות אסיר תודה. אני אנסה לתת יותר מידע ככל האפשר, כאשר אני מעלה את האתחול comp במהלך הפתיחה של קופסת מופיע אומר כי "globalroot \ SystemRoot \ system32 \ SKYNETjenpshwp. DLL הוא גם לא תוכנן להריץ חלונות או שהוא מכיל שגיאה. נסה להתקין שוב את תוכנית ההתקנה המקורי באמצעות התקשורת או צור קשר עם מנהל המערכת " לחץ על אישור כאשר אני אקבל את התיבות הבאות, כי יש לי ללחוץ-off LogonUI.exe-רע תמונה Userinit.exe-רע תמונה dwn.exe-רע תמונה Bad-Explorer.exe תמונה MSASCui.exe-רע תמונה SySMoniter.exe-רע תמונה כך זה הולך ועל ועל דרך 33 מהם, בכל פעם שאני הולך מקוון או ניסיון לפתוח תוכנית יש זרם קבוע של אותם האם someboby עזרה בבקשה, אני מוכן לקחת כל תגובה עצה אבל אני עובד משמרות אז לפעמים ייתכנו כמה עיכובים שלי תגובות |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה צריך לקרוא על הודעה זו הראשון ובצע את העצה ולהפקיד כמה יומני
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| וירוסים שאלה - מישהו יכול לומר לי אם אני יכול להיות וירוס | billozz | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 1 | 2nd אפריל 2009 13:58 |
| החברים שלי MAC יש וירוס ... אום ... כן ... וירוס ... | cheesepuff | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 3 | 29 אוקטובר 2008 12:58 |
| VIRUS - עזרה הדרוש | Gavyd | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 11 | ה -5 בחודש דצמבר 2007 04:08 |
| היי כולם, יש צורך לעזור | robk89 | כללי חומרה צ 'אט | 14 | 21st נובמבר 2007 10:53 |
| עזרה הדרוש | doomjeffs | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 2 | 12th אוגוסט 2007 04:37 |
| שרשרת כלים | |
| |