mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Virus, Spyware & Security

Register

Help Needed už Globalroot \ SystemRoot Virus

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 21, 2009, 08:55
Naujas Narys

Hello All

Aš ieškau kokio nors sielą Apžēloties dėl pradedantysis vartotojas ir padėkite man, kaip aš, negali atsikratyti šių virusų, I've tried Norton 360 (kurį ji atjungia) AVG, Adware ir būti sąžiningas aš pateko į etape buvo Turiu pripažinti, I don't really know what I'm doing, ten buvo sunku, bet I've said it. Taigi, jei kas nors gali padėti būčiau labai dėkingas.

Pasistengsiu suteikti kuo daugiau informacijos, kaip įmanoma,

When I boot up PI metu iki langelį pradžia atrodo sakydamas, kad "globalroot \ SystemRoot \ System32 \ SKYNETjenpshwp. Dll yra arba nėra skirta paleisti Windows ar jame yra klaida. Bandykite įdiegti programą iš naujo, naudodami originalaus ant diegimo laikmenos arba Susisiekite su sistemos admin "

Spustelėkite Gerai, kai aš gaunu po dėžės, kad turiu paspausti off -

LogonUI.exe-Bad image
userinit.exe-Bad image
dwn.exe-Bad image
explorer.exe-Bad image
MSASCui.exe-Bad image
SySMoniter.exe-Bad image

ir kad ji vyksta ir ant, ir per 33 iš jų kiekvieną kartą aš einu internetu ar bando atidaryti programa nėra pastovi srovė iš jų

Ar someboby padėti prašau, aš atsakymą ir imasi visų patarimus, bet aš darbą pamainomis, kad kartais gali būti šiek tiek mano atsakymai vėluoja
Old Birželis 21, 2009, 14:40
Donorų grupės

Jums reikia skaityti šį pranešimą pirmoji ir po konsultacijos ir po kai Įrašai

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.