![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hello All Aš ieškau kokio nors sielą Apžēloties dėl pradedantysis vartotojas ir padėkite man, kaip aš, negali atsikratyti šių virusų, I've tried Norton 360 (kurį ji atjungia) AVG, Adware ir būti sąžiningas aš pateko į etape buvo Turiu pripažinti, I don't really know what I'm doing, ten buvo sunku, bet I've said it. Taigi, jei kas nors gali padėti būčiau labai dėkingas. Pasistengsiu suteikti kuo daugiau informacijos, kaip įmanoma, When I boot up PI metu iki langelį pradžia atrodo sakydamas, kad "globalroot \ SystemRoot \ System32 \ SKYNETjenpshwp. Dll yra arba nėra skirta paleisti Windows ar jame yra klaida. Bandykite įdiegti programą iš naujo, naudodami originalaus ant diegimo laikmenos arba Susisiekite su sistemos admin " Spustelėkite Gerai, kai aš gaunu po dėžės, kad turiu paspausti off - LogonUI.exe-Bad image userinit.exe-Bad image dwn.exe-Bad image explorer.exe-Bad image MSASCui.exe-Bad image SySMoniter.exe-Bad image ir kad ji vyksta ir ant, ir per 33 iš jų kiekvieną kartą aš einu internetu ar bando atidaryti programa nėra pastovi srovė iš jų Ar someboby padėti prašau, aš atsakymą ir imasi visų patarimus, bet aš darbą pamainomis, kad kartais gali būti šiek tiek mano atsakymai vėluoja |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums reikia skaityti šį pranešimą pirmoji ir po konsultacijos ir po kai Įrašai