![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hello all Es meklēju kādu dvēseles apžēloties par iesācēju lietotāju un man palīdzēt, jo es nevaru tikt vaļā no šādiem vīrusiem, es esmu mēģinājis Norton 360 (tā izslēdz) AVG, Adware un ja godīgi esmu got posmā tika man ir jāatzīst, man nav īsti zināt, ko man darīt, tad tas bija grūti, bet man teica, ka. Tātad, ja kāds varētu palīdzēt es būtu ļoti pateicīgs. Es centīšos dot tik daudz informācijas cik iespējams, Kad es boot up Comp laikā uzsāktu parādīts sakot, ka "globalroot \ systemroot \ system32 \ SKYNETjenpshwp. Dll vai nu nav paredzēti, lai darbotos ar logiem, vai tajā ir kļūda. Mēģiniet instalēt programmu vēlreiz, izmantojot oriģinālo instalācijas datu nesēju vai sazinieties ar sistēmas admin " kad es noklikšķiniet uz Labi man šādas ailes, kas man ir uz off - LogonUI.exe-Bad Image userinit.exe-Bad Image dwn.exe-Bad Image explorer.exe-Bad Image MSASCui.exe-Bad Image SySMoniter.exe-Bad Image un tā tas notiek un par un pa 33 no tiem, katru reizi, kad es eju internetā, vai mēģinot atvērt programmu ir nemainīga plūsma no tiem Vai someboby palīdzēt, lūdzu, es atbildi un veic visus ieteikumus, bet man darbs maiņās, lai dažreiz var būt dažas manas atbildes aizkavēšanās |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums nepieciešams izlasīt šo ziņu pirmā un ievērojiet padomus un pēc dažām logs