menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnosť

Register

Pomoc potrebné pre Globalroot \ systemroot Virus

Reply

Thread Tools
Old 21. júna 2009, 08:55
Nový člen skupiny

Default Pomoc potrebné pre Globalroot \ systemroot Virus

Zdravím všechny

Hľadám nejakú dušu vziať škoda na začínajúcich užívateľov a pomôžte mi, jak jsem nemôže zbaviť týchto vírusov, som sa pokúsil Norton 360 (čo je zakáže) AVG, Adware a úprimne som sa dostal do fázy boli Musím priznať Nechcem really know what I'm robí, tam to bolo tvrdé, ale já jsem to povedal. Takže ak niekto môže pomôcť by som veľmi vďačný.

Budem sa snažiť poskytnúť čo najviac informácií, pokiaľ možno --

Keď som sa spustiť na Comp počas spustenia okno príslovie, že "globalroot \ systemroot \ system32 \ SKYNETjenpshwp. DLL buď nie je určený na spustenie v systéme Windows alebo obsahuje chybu. Skúste nainštalovať program znova pomocou pôvodného inštalačného média, alebo kontaktujte správcu systému "

Keď som na tlačidlo OK dostanem nasledujúcich políčok, ktoré som kliknúť mimo --

LogonUI.exe-Bad Image
userinit.exe-Bad Image
dwn.exe-Bad Image
explorer.exe-Bad Image
MSASCui.exe-Bad Image
SySMoniter.exe-Bad Image

a tak to ide ďalej a na a cez 33 z nich, zakaždým, keď som online, alebo pokus o otvorenie programu je konštantný prúd z nich

Môže someboby prosím pomôžte, budem zodpovedať a prijať nejakú radu, ale já pracuji posuny tak niekedy môže dôjsť k určitému meškania v mojich odpovediach
Old 21. júna 2009, 14:40
Darcu Skupina

Default Pomoc potrebné pre Globalroot \ systemroot Virus

Musíte čítať tento post prvý a postupujte podľa rád a po nejakej logy

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Virus Otázka - Môže mi niekto povedať, aj keď môže mať vírus billozz Virus, spyware a bezpečnosť 1 2. apríl 2009 13:58
Moji priatelia MAC má vírus ... Ehm ... jo ... a Virus ... cheesepuff Virus, spyware a bezpečnosť 3 29. október 2008 12:58
VIRUS - Pomoc potrebných Gavyd Virus, spyware a bezpečnosť 11 5. decembra 2007 04:08
Ahoj všetkým, pomoc potrebná robk89 Všeobecné Hardware Chat 14 21. novembra 2007 10:53
Pomoc potrebných doomjeffs Virus, spyware a bezpečnosť 2 12. august 2007 04:37
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.