Pomoc potrebné pre Globalroot \ systemroot Virus Zdravím všechny
Hľadám nejakú dušu vziať škoda na začínajúcich užívateľov a pomôžte mi, jak jsem nemôže zbaviť týchto vírusov, som sa pokúsil Norton 360 (čo je zakáže) AVG, Adware a úprimne som sa dostal do fázy boli Musím priznať Nechcem really know what I'm robí, tam to bolo tvrdé, ale já jsem to povedal. Takže ak niekto môže pomôcť by som veľmi vďačný.
Budem sa snažiť poskytnúť čo najviac informácií, pokiaľ možno --
Keď som sa spustiť na Comp počas spustenia okno príslovie, že "globalroot \ systemroot \ system32 \ SKYNETjenpshwp. DLL buď nie je určený na spustenie v systéme Windows alebo obsahuje chybu. Skúste nainštalovať program znova pomocou pôvodného inštalačného média, alebo kontaktujte správcu systému "
Keď som na tlačidlo OK dostanem nasledujúcich políčok, ktoré som kliknúť mimo --
LogonUI.exe-Bad Image
userinit.exe-Bad Image
dwn.exe-Bad Image
explorer.exe-Bad Image
MSASCui.exe-Bad Image
SySMoniter.exe-Bad Image
a tak to ide ďalej a na a cez 33 z nich, zakaždým, keď som online, alebo pokus o otvorenie programu je konštantný prúd z nich
Môže someboby prosím pomôžte, budem zodpovedať a prijať nejakú radu, ale já pracuji posuny tak niekedy môže dôjsť k určitému meškania v mojich odpovediach |