![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хелло Алл Тражим некакву душу да сажалити на новајлија корисник и помоћ мене вањска страна као ја не може отарасити од следећих вирус, Иве 'суђен Нортон 360 (који се онемогућава) АВГ, Адуаре и да будем искрен сам добио на бину су морам признати ја не знам шта сам радиш, тамо је било тешко али сам то рекао. Дакле, ако ико може помоћи Хтео бити веома захвалан. Ја ћу покушати да да што више информација могуће -- Нашто ЈА чизма сеттле цомп током покретања појављује се оквир у којем се каже да "глобалроот \ СыстемРоот \ сыстем32 \ СКЫНЕТјенпсхуп. Длл или не дизајниран је да ради на Уиндоус или садржи грешке. Покушајте поново инсталирате програм помоћу оригиналне инсталационе медије или контактирајте систем администратора " Кад кликнем ОК ЈА добити следеће кутије да сам да кликнете офф -- ЛогонУИ.ексе-Бад Имаге усеринит.ексе-Бад Имаге дун.ексе-Бад Имаге Експлорер.ексе-Бад Имаге МСАСЦуи.ексе-Бад Имаге СыСМонитер.ексе-Бад Имаге и тако то иде на и на и на преко 33 од њих, сваки пут кад идем онлине или покушати отворити програм је константан ток од њих Могу сомебобы молим помоћ, ја ћу одговорити и узети било који савет, али ја радим смјенама па понекад има мај бити неких кашњења у моје одговоре |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Треба прочитати овај пост Прва и следите савете и да поставља неке логове