![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba Tüm Ben bir çeşit ruh için yeni kullanıcı yazık için arıyorum ve ben şu virüs kurtulmak, Norton 360 denedim can't get olarak bana yardım (bu devre dışı bırakır) AVG, Adware ve Ben dürüst olmak gerekirse aşamasında var Ben gerçekten ne yapıyorum bilmiyorum kabul için, zor oldu ama bunu söyledi ettik edildi. Yani herkes yardımcı olabilir çok minnettar oluruz. Ben mümkün olduğu kadar çok bilgi verin çalışacağı - Ben önyükleme için Zorunlu bir kutusunu başlangıç sırasında "globalroot \ SystemRoot \ System32 \ SKYNETjenpshwp. Vb ya pencereler üzerinde çalışacak şekilde tasarlanmıştır ya da bir hata içerir söyleyerek görünür. Tekrar özgün yükleme medyasını kullanarak veya program yüklemeyi deneyin iletişim sistemi yönetici " Ben aşağıdaki kutuları ben için tıklayınız yaşmak almak tıklayınca Tamam - LogonUI.exe-Kötü Görüntü userinit.exe-Kötü Görüntü dwn.exe-Kötü Görüntü explorer.exe-Kötü Görüntü MSASCui.exe-Kötü Görüntü SySMoniter.exe-Kötü Görüntü ve bu nedenle ve ve 33 onların üzerinden Çevrimiçiyim veya girişimi bir program açık gitmek her zaman onları bir sabit akışı ise gider Someboby lütfen, cevap verirler yardımcı olabilir ve tavsiye almak ama bu bazen benim yanıtlar bazı gecikmeler olabilir vardiya çalışması |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Okumanız gerekir Bu yazı İlk ve tavsiyeleri izleyin ve sonrası bazı günlükleri