менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки

Register

Допомога, необхідна для Globalroot \ SystemRoot вірус

Reply

Різьба Інструменти
Old 21 червня 2009, 08:55
Нові члени групи

Здравствуйте все

Я шукаю свого роду душею прийняти жалість на початківців користувачів і допомогти мені, як я не можу позбутися вірусу наступне, я спробував Нортон 360 (яких він відключає) AVG, Adware, і, чесно кажучи я потрапив на сцені були я повинен визнати, я не знаю, що я роблю, там було дуже важко, але я сказав він. Так що якщо хто може допомогти мені б дуже вдячні.

Я буду намагатися дати як багато інформації, наскільки це можливо --

При завантаженні в компанії під час запуску у вікно і сказав, що "globalroot \ SystemRoot \ system32 \ SKYNETjenpshwp. DLL, або не призначені для запуску на Windows або містить помилку. Спробуйте встановити програму ще раз, використовуючи оригінальний інсталяційний носій або контакт адміністратора системи "

коли я Натискаю кнопку "OK я отримую наступне коробки, які я на кнопку Off --

LogonUI.exe-Bad Image
userinit.exe-Bad Image
dwn.exe-Bad Image
explorer.exe-Bad Image
MSASCui.exe-Bad Image
SySMoniter.exe-Bad Image

і так далі, і на основі і на 33 з них, кожного разу, коли я йду в мережі або намагатися відкрити програмі є постійний потік з них

Можна someboby допомогти, будь ласка, я відповісти і прийняти будь-які поради, але я працюю зрушень так іноді можуть бути деякі затримки в моїх відповідей
Old 21 червня 2009, 14:40
Донор групи

Потрібно читати цей пост Перший і наступні рекомендації і після деяких журналів

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.