![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте все Я шукаю свого роду душею прийняти жалість на початківців користувачів і допомогти мені, як я не можу позбутися вірусу наступне, я спробував Нортон 360 (яких він відключає) AVG, Adware, і, чесно кажучи я потрапив на сцені були я повинен визнати, я не знаю, що я роблю, там було дуже важко, але я сказав він. Так що якщо хто може допомогти мені б дуже вдячні. Я буду намагатися дати як багато інформації, наскільки це можливо -- При завантаженні в компанії під час запуску у вікно і сказав, що "globalroot \ SystemRoot \ system32 \ SKYNETjenpshwp. DLL, або не призначені для запуску на Windows або містить помилку. Спробуйте встановити програму ще раз, використовуючи оригінальний інсталяційний носій або контакт адміністратора системи " коли я Натискаю кнопку "OK я отримую наступне коробки, які я на кнопку Off -- LogonUI.exe-Bad Image userinit.exe-Bad Image dwn.exe-Bad Image explorer.exe-Bad Image MSASCui.exe-Bad Image SySMoniter.exe-Bad Image і так далі, і на основі і на 33 з них, кожного разу, коли я йду в мережі або намагатися відкрити програмі є постійний потік з них Можна someboby допомогти, будь ласка, я відповісти і прийняти будь-які поради, але я працюю зрушень так іноді можуть бути деякі затримки в моїх відповідей |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Потрібно читати цей пост Перший і наступні рекомендації і після деяких журналів