Помощ! Поп UPS карат ме бисквити! Здравейте, имам малко проблем с изскачащи прозорци. Когато съм на сърф в нов таб се поддържа отваряне. Преди да инсталиран нов шпионски софтуер, за нов таб каза, че имам проблеми и шпионски софтуер, че ако АЗ didnt го поправим, Internet Explorer ще изключен, за да предотвратите повреда на моя компютър. Сложих SpyBot, ccCleaner, шпионски Blaster за да видя дали мога да се отърва (вече е AVG антивирусна и антиспайуер и на AdAware). Веднъж имах сканирани и фиксирани всичко, компютъра ми е по-бързо за известно време, но когато отидох онлайн отново, нов таб промъкват. Странното е, че в раздела не показва нищо. Той просто е малката икона на Internet Explorer в раздела и се казва "Свързване". Тя все още е толкова разочароващ, както аз съм винаги автоматично отведени на нов празен раздела. Нейната шофиране ме луд.
Също така, не, разбира се, ако тя е свързана с едно и също нещо, но нещо, наречено CAPI запазва спиране на работа. Аз не знам какъв е и какво прави той. Аз забелязах, че когато имам няколко приложения бягане, други неща също спират да работят. Когато погледнах в Task Manager, моя компютър е използвал 870 + МВ и имам само 1GB. Аз също проверени, когато бях, не работи нищо и бях с 750 + MB. Аз не мисля, че трябва да се използва, че много, когато нищо не е наистина се случва.
Само този компютър е шест месеца и сериозно му умира и нямам представа защо. Моля, помогнете. |