Pomoc! Pop ups jezdí mi ťuknutý! Ahoj, mám trochu problém s pop ups. When I'm surfing novou kartu drží otevření sám. Než jsem nainstaloval nový spyware, novou kartu řekl, že jsem měl problémy a spyware že kdybych didnt spravit, by internet explorer ukončen, aby nedošlo k poškození počítače. Dal jsem Spybot, ccCleaner, špionážní blaster na zjistit, jestli bych mohl zbavit (už avg antivirus a antispyware AdAware a dále). Jednou jsem měl naskenované a pevnou všechno, byl rychlejší na chvíli, ale když jsem šel on zase můj počítač, novou kartu vyskočila. Zvláštností je, že karta nezobrazí nic víc dělat. Je to jen má malou ikonu aplikace Internet Explorer na kartě, a to říká "připojení". Je stále stejně frustrující, protože jsem vždy automaticky přesměrováni na novou prázdnou kartu. Jeho zblázním.
Také není jistý, jestli to souvisí s totéž, ale něco tzv. CAPI udržuje zastavení práce. Nevím, co to je, nebo co to dělá. Všiml jsem si, že když mám několik aplikací běží, jiné také přestat fungovat. Když jsem se podíval na správce úloh, můj počítač používal + 870 MB a já mám jenom 1 GB Také kontroluje, když jsem byl neběží nic a byl jsem s použitím 750 + MB. Nemyslím si, že bych měl používat, že nic moc, když se opravdu děje.
Pouze tento počítač měl šest měsíců a její vážně umírá a já netuším proč. Please help. |