Βοήθεια! Pop ups είναι κράκερς οδήγησης μου! Γεια σου, πήρε ένα μικρό πρόβλημα με pop ups. Όταν είμαι σέρφινγκ μια νέα καρτέλα διατηρεί το ίδιο άνοιγμα. Προτού εγκατασταθεί νέο λογισμικό υποκλοπών, η νέα καρτέλα είπε ότι είχα spyware ζητήματα και ότι, εάν το ι didnt το φτιάξω, ο Internet Explorer θα κλείσει για να αποτραπεί βλάβη στον υπολογιστή μου. Έβαλα Spybot, ccCleaner, Blaster κατάσκοπος για να δω αν θα μπορούσα να ξεφορτωθούν (ήδη είχαν avg antivirus και antispyware και για adaware). Μόλις είχα σάρωση και σταθερή πάντα, ο υπολογιστής μου ήταν ταχύτερη για λίγο, αλλά όταν πήγα και πάλι σε απευθείας σύνδεση, η νέα καρτέλα popped up. Το περίεργο είναι ότι η καρτέλα δεν εμφανίζει τίποτα πια. Έχει ακριβώς το μικρό εικονίδιο του Internet Explorer για την καρτέλα και λέει "σύνδεση". Εξακολουθεί να είναι εξίσου απογοητευτικό, όπως είμαι πάντα λαμβάνονται αυτόματα στη νέα κενή καρτέλα. Οδήγησης τρελλό του.
Επίσης, δεν βέβαιος εάν σχετίζεται με το ίδιο πράγμα, αλλά κάτι που ονομάζεται CAPI κρατά στάση εργασίας. Δεν ξέρω τι είναι ή τι κάνει. Παρατήρησα ότι όταν έχω μερικές εφαρμογές τρέχει, άλλα πράγματα επίσης να σταματήσει να λειτουργεί. Όταν κοίταξα στο έργο του διαχειριστή, ο υπολογιστής μου ήταν με 870 + ΜΒ και έχω μόνο 1GB. Επίσης ελέγχεται όταν ήμουν δεν τρέχει τίποτα και ήμουν με 750 + ΜΒ. Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να χρησιμοποιούν πολύ ότι όταν δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα.
Μόνο αυτός ο υπολογιστής είχε έξι μήνες και να πεθαίνουν στα σοβαρά και δεν έχω καμία ιδέα γιατί. Please help. |