μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Virus, Spyware & Ασφάλεια

Register

Βοήθεια! Pop ups είναι κράκερς οδήγησης μου!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 23 Οκτωβρίου, 2007, 11:17
Μέλος Ομάδα

Default Βοήθεια! Pop ups είναι κράκερς οδήγησης μου!

Γεια σου, πήρε ένα μικρό πρόβλημα με pop ups. Όταν είμαι σέρφινγκ μια νέα καρτέλα διατηρεί το ίδιο άνοιγμα. Προτού εγκατασταθεί νέο λογισμικό υποκλοπών, η νέα καρτέλα είπε ότι είχα spyware ζητήματα και ότι, εάν το ι didnt το φτιάξω, ο Internet Explorer θα κλείσει για να αποτραπεί βλάβη στον υπολογιστή μου. Έβαλα Spybot, ccCleaner, Blaster κατάσκοπος για να δω αν θα μπορούσα να ξεφορτωθούν (ήδη είχαν avg antivirus και antispyware και για adaware). Μόλις είχα σάρωση και σταθερή πάντα, ο υπολογιστής μου ήταν ταχύτερη για λίγο, αλλά όταν πήγα και πάλι σε απευθείας σύνδεση, η νέα καρτέλα popped up. Το περίεργο είναι ότι η καρτέλα δεν εμφανίζει τίποτα πια. Έχει ακριβώς το μικρό εικονίδιο του Internet Explorer για την καρτέλα και λέει "σύνδεση". Εξακολουθεί να είναι εξίσου απογοητευτικό, όπως είμαι πάντα λαμβάνονται αυτόματα στη νέα κενή καρτέλα. Οδήγησης τρελλό του.

Επίσης, δεν βέβαιος εάν σχετίζεται με το ίδιο πράγμα, αλλά κάτι που ονομάζεται CAPI κρατά στάση εργασίας. Δεν ξέρω τι είναι ή τι κάνει. Παρατήρησα ότι όταν έχω μερικές εφαρμογές τρέχει, άλλα πράγματα επίσης να σταματήσει να λειτουργεί. Όταν κοίταξα στο έργο του διαχειριστή, ο υπολογιστής μου ήταν με 870 + ΜΒ και έχω μόνο 1GB. Επίσης ελέγχεται όταν ήμουν δεν τρέχει τίποτα και ήμουν με 750 + ΜΒ. Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να χρησιμοποιούν πολύ ότι όταν δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα.

Μόνο αυτός ο υπολογιστής είχε έξι μήνες και να πεθαίνουν στα σοβαρά και δεν έχω καμία ιδέα γιατί. Please help.
Old 23 Οκτωβρίου, 2007, 11:22
Συντονιστής Ομάδας

Default Βοήθεια! Pop ups είναι κράκερς οδήγησης μου!

Δεν είναι πολλά που μπορούμε να κάνουμε για να μάθετε τι μπορεί να κάνει λάθος δεν τις πληροφορίες που ζητούνται στα Αυτό το μήνυμα

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
IE6 με την οδήγηση των τρελών! lukeshep Web Design, Hosting & SEO 3 6η Μαΐου 2009 09:41
Τι είναι ο καθένας οδήγησης CallumUK Off Topic Συζήτηση 6 13 Μαρ 2008 12:01
Contextadvisor - pop μέχρι την οδήγηση μου τρελών christine154 Virus, Spyware & Ασφάλεια 22 23 Φεβ 2008 16:33
ITunes οδήγηση μου είναι τρελός! Παρακαλώ βοήθεια harriet40 Multimedia & Codecs 2 28 Νοε 2007 04:18
Βοήθεια παρακαλώ οδήγηση μου είναι τρελός timbo Γενική Συζήτηση Hardware 17 24 Νοε 2007 15:12
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.