Help! Pop-up prozore su krekeri vozeći mene! Pozdrav, dobio malo problema sa pop-up prozora. Kada sam surfanja na novoj kartici drži ono samo otvaranje. Prije nego što sam instalirao novi špijunski, nova kartica je rekao da sam imao spyware pitanja i da, ako sam nije to popraviti, internet explorer će zatvorena kako bi se spriječilo oštećenje na moje računalo. Stavio sam Spybot, CCcleaner, špijun na Blaster vidjeti ako JA mogao otarasiti (već je imao avg AntiVirus i antispyware i adaware na). Jednom sam imao skenirani i fiksni sve, moje računalo je brže za vrijeme, ali kad sam otišao opet online, nova kartica popped up. Čudna stvar je da kartica ne prikazuje ništa više. To je samo mala ikona Internet Explorer na kartici i Internet kaže "povezivanje". To je još uvijek jednako frustrirajući kao i ja uvijek automatski poduzeti kako bi se novi prazni tab. Njegova vozeći mene ispucan.
Također, ne siguran ako se odnosi na istu stvar, nego nešto što se zove CAPI čuva zaustavljanja rada. Ne znam što je to ili ono što čini. Primijetio sam da kad imam malo apps trčanje, druge stvari isto tako prestati raditi. Kada sam pogledao na zadaća voditelj, moje računalo je pomoću 870 + MB i imam samo 1GB. Također sam provjeriti kada sam bio ne prikazuju ništa i ja je pomoću 750 + MB. Ja ne mislim da treba koristiti da je mnogo kad se ništa doista događa.
Samo je ovo računalo šest mjeseci, a njegov ozbiljno umire, a ja nemam pojma zašto. Ugoditi pomoć. |