Segítség! Pop ups vezet engem krakkolóüzem!
Hello, van egy kis probléma a pop up. When I'm szörfözés egy új lap megnyitása tartja magát. Mielőtt telepítettem az új kémprogramok, az új fül azt mondta, hogy volt kémprogram kérdéseket, és hogy ha én didnt erősít ez, az Internet Explorer is leállt károsodásának megelőzése érdekében a számítógépet. Tettem Spybot, ccCleaner, kém fegyverét hogy megnézze, ha tudtam megszabadulni (már avg antivírus és kémprogram-eltávolító és adaware be). Egyszer volt vizsgált és rögzített mindent, számítógépem gyorsabb volt egy darabig, de mikor ismét online, az új fül bukkant fel. A furcsa dolog az, hogy a lap nem jelenik meg semmi többet. Csak az a kis Internet Explorer ikonra a lapra, és azt mondja: "összekötő". Még mindig ugyanolyan idegesítő, mint én mindig automatikusan tenni az új, üres lapot. A megõrjít.
Is, nem biztos abban, hogy ugyanarra a dolog, de valami hívott CAPI tartja megállási dolgozik. Nem tudom, mi ez, vagy mit csinál. Észrevettem, hogy ha van egy pár apps fut, más dolgok is leáll. Amikor néztem a feladat igazgató, a számítógépet használt, 870 + MB és én csak 1GB. Azt is ellenőrizte, amikor nem futott semmi, és én is használtam + 750 MB. Azt hiszem, nem kell, hogy sokat használ, ha nem igazán megy.
Csak ez a hat hónap számítógép és komolyan a haldoklók és fogalmam sincs, miért. Kérem, segítsen.
|