פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה

Register

הצילו!! פופ UPS הם נוסעים לי crackers!

Reply

שרשרת כלים
Old 23 אוקטובר 2007, 11:17
חבר קבוצת

Default הצילו!! פופ UPS הם נוסעים לי crackers!

היי, יש לי קצת בעיה עם חלונות קופצים. כאשר אני גולש כרטיסייה חדשה שומרת הפתיחה עצמה. אני לפני התקנת תוכנות ריגול חדשות, את הכרטיסייה החדשה אמר שיש לי בעיות ריגול שאם אני didn't לתקן את זה, ב-Internet Explorer יהיה לכבות כדי למנוע נזק למחשב שלי. שמתי Spybot, ccCleaner, Blaster לרגל כדי לראות אם אני יכול להיפטר (כבר ממוצע אנטי ריגול ו AdAware ו ב). פעם היה לי שנסרקו הכל קבוע, המחשב שלי היה מהיר יותר עבור זמן אבל כאשר הלכתי שוב באינטרנט, על הכרטיסייה חדש צץ. הדבר המוזר הוא כי על הכרטיסייה לא מציג שום דבר. זה פשוט יש את הסמל הקטן של Internet Explorer בכרטיסיה וזה אומר "מתחבר". זה עדיין בדיוק כמו מתסכל, כמו שאני תמיד באופן אוטומטי לקח את הכרטיסייה ריק חדש. מטורף מוציא אותי שלה.

כמו כן, לא בטוח אם זה קשור אותו דבר, אבל משהו שנקרא CAPI ממשיכה לעצור עובדים. אני לא יודע מה זה או מה זה עושה. שמתי לב כאשר יש לי כמה Apps לרוץ, גם דברים אחרים להפסיק לעבוד. כשהסתכלתי על מנהל המשימות, המחשב שלי היה משתמש 870 + מגה ו יש לי רק 1GB. אני בדק גם כאשר אני לא רץ כל דבר ואני הייתי משתמש 750 + MB. אני לא חושבת שאני צריכה להיות באמצעות הרבה כאשר דבר זה באמת קורה.

מחשב זה היה רק שישה חודשים ברצינות שלה למות, אין לי מושג למה. Please help.
Old 23 אוקטובר 2007, 11:22
מנהל קבוצת

Default הצילו!! פופ UPS הם נוסעים לי crackers!

לא הרבה שאנחנו יכולים לעשות כדי לברר מה יכול להיות רע בלי המידע ביקש ב על הודעה זו

Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
IE6 נסיעה לי משוגע!! lukeshep עיצוב אתרים, אירוח & SEO 3 6 מאי 2009 09:41
מה זה כולם נוסעים CallumUK דיון Off topic 6 13 מרץ 2008 12:01
Contextadvisor - pop up נסיעה לי משוגע christine154 וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 22 23 פבר 2008 16:33
Itunes הוא נוהג אותי משוגע! בבקשה לעזור harriet40 מולטימדיה רכיבי Codec 2 -28 נובמבר 2007 04:18
אנא עזור לי זה נסיעה כועס timbo כללי חומרה צ 'אט 17 24 נובמבר 2007 15:12
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.