הצילו!! פופ UPS הם נוסעים לי crackers! היי, יש לי קצת בעיה עם חלונות קופצים. כאשר אני גולש כרטיסייה חדשה שומרת הפתיחה עצמה. אני לפני התקנת תוכנות ריגול חדשות, את הכרטיסייה החדשה אמר שיש לי בעיות ריגול שאם אני didn't לתקן את זה, ב-Internet Explorer יהיה לכבות כדי למנוע נזק למחשב שלי. שמתי Spybot, ccCleaner, Blaster לרגל כדי לראות אם אני יכול להיפטר (כבר ממוצע אנטי ריגול ו AdAware ו ב). פעם היה לי שנסרקו הכל קבוע, המחשב שלי היה מהיר יותר עבור זמן אבל כאשר הלכתי שוב באינטרנט, על הכרטיסייה חדש צץ. הדבר המוזר הוא כי על הכרטיסייה לא מציג שום דבר. זה פשוט יש את הסמל הקטן של Internet Explorer בכרטיסיה וזה אומר "מתחבר". זה עדיין בדיוק כמו מתסכל, כמו שאני תמיד באופן אוטומטי לקח את הכרטיסייה ריק חדש. מטורף מוציא אותי שלה.
כמו כן, לא בטוח אם זה קשור אותו דבר, אבל משהו שנקרא CAPI ממשיכה לעצור עובדים. אני לא יודע מה זה או מה זה עושה. שמתי לב כאשר יש לי כמה Apps לרוץ, גם דברים אחרים להפסיק לעבוד. כשהסתכלתי על מנהל המשימות, המחשב שלי היה משתמש 870 + מגה ו יש לי רק 1GB. אני בדק גם כאשר אני לא רץ כל דבר ואני הייתי משתמש 750 + MB. אני לא חושבת שאני צריכה להיות באמצעות הרבה כאשר דבר זה באמת קורה.
מחשב זה היה רק שישה חודשים ברצינות שלה למות, אין לי מושג למה. Please help. |