mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Virus, Spyware & Security

Register

Help! Pop ups vairuojate man sausainių!

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 23, 2007, 11:17
Narys

Default Help! Pop ups vairuojate man sausainių!

Labas, turiu ir su pop ups problema bitų. When I'm surfing naują kortelę neleidžia atidaryti pats. Prieš įdiegta nauja šnipinėjimo naują kortelę sako, kad aš šnipinėjimo klausimais ir kad jeigu aš didnt fix it, "Internet Explorer" bus uždaryti, kad nebūtų pažeistos mano kompiuteryje. Įdėti Spybot, ccCleaner, spy Blaster mato jeigu aš galėtų atsikratyti (jau Vid virusų ir šnipinėjimo ir Adaware m.). Kai man buvo nuskaityti ir fiksuoto viskas, mano kompiuteryje buvo greitesnis už nors bet kai aš atvykau prie interneto, naujoje kortelėje popped up. Keista tai, kad kortelėje nerodo nieko nebereikia. Jis tiesiog buvo šiek tiek "Internet Explorer" piktogramą, esančią skirtuko ir jį sako: "Sujungti". Tai vis tik kaip nelinksma, nes aš visada automatiškai perkeltas į naują tuščią kortelę. Jo Driving Me Crazy.

Be to, negalima užtikrinti, jeigu ji yra susijusi su tą patį, bet kažkas pakvietė Ala neleidžia nustoti dirbti. Aš nežinau, kas tai yra ar ką jis veikia. Aš pastebėjau, kad kai aš keletą Apps veikia, kitų dalykų, taip pat nutraukti darbą. Kai aš pamačiau Task Manager, mano kompiuteryje buvo naudojant 870 + MB, o aš tik 1GB. Aš taip pat tikrinama, kai buvau neveikia nors ir aš naudoju 750 + MB. Nemanau, kad man reikia naudoti, kad daug, kai niekas iš tikrųjų vyksta.

Buvo tik šio kompiuterio šešis mėnesius ir rimtai miršta ir aš neturiu supratimo, kodėl. Please help.
Old Spalis 23, 2007, 11:22
Moderatorius Grupė

Default Help! Pop ups vairuojate man sausainių!

Ne per daug mes galime sužinoti, kas gali būti negerai, be informacijos buvo paprašyta Šis Skelbti

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
IE6 vairuotojo man proto! lukeshep Web Design, Hosting & SEO 3 6 gegužė 2009 09:41
Koks yra kiekvieno vairuotojo CallumUK Off Topic Discussion 6 Kovas 13, 2008 12:01
Contextadvisor - pop-up vairuotojo man proto christine154 Virus, Spyware & Security 22 23 vasaris 2008 16:33
ITunes yra vairuotojo man proto! Please help harriet40 Multimedia & Codecs 2 Lapkritis 28, 2007 04:18
Help please to vairuotojo man proto Timbo General Hardware Chat 17 Lapkritis 24, 2007 15:12
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.