Pomocy! Pop up prowadzisz mnie krakersy! Cześć, mam mały problem z okienek pop. When I'm surfing nową kartę trzyma otwarcia się. Zanim zainstalowano nowe programy szpiegujące, nowa karta powiedział, że miałem problemy i spyware, że gdybym zrobił to naprawić, Internet Explorer będzie zamknięty, aby uniknąć uszkodzenia mojego komputera. Umieścić Spybot, ccCleaner, blaster szpiegować, czy mogę pozbyć się (już avg antywirusowe i antyszpiegowskie i adaware on). Kiedyś miałem skanowane i stałych wszystko, mój komputer był szybszy na chwilę, ale kiedy poszedłem online znów pojawiło się nową kartę. Dziwną rzeczą jest, że karta nie wyświetla już nic. To po prostu ma małą ikonę Internet Explorer na kartę i mówi: "połączenie". Jest jeszcze tak, jak frustrujące, jak zawsze jestem automatycznie przeniesiony do nowej pustej karty. Its driving me crazy.
Także nie, oczywiście jeśli jest to związane z samo, ale coś, co nazywa CAPI trzyma zatrzymanie pracy. Nie wiem co to jest i co robi. Zauważyłem, że kiedy mam kilka aplikacji z systemem, inne rzeczy również przestać działać. Kiedy popatrzyłem na zadanie, mój komputer był przy 870 + MB, a mam tylko 1GB. Ja również sprawdzić kiedy coś nie działa, a ja przy 750 + MB. I don't think I powinien być przy tym znacznie, kiedy nic nie jest tak naprawdę się dzieje.
Tylko że ten komputer sześciu miesięcy, a jej poważnie umiera i nie mam pojęcia dlaczego. Proszę mi pomóc. |