Ajutor!! Pop up sunt de conducere mine biscuiti! Bună, am un pic de o problema cu pop ups. Când m-am Sunt navigarea un nou tab ţine de deschidere în sine. Înainte de a instala spyware noi, noua filă a spus că am avut probleme de spyware şi că, dacă I didnt fix it, Internet Explorer ar shut jos pentru a preveni deteriorarea computerul meu. Am pus Spybot, ccCleaner, Blaster spiona pentru a vedea dacă aş putea scăpa (a avut deja avg antivirus şi antispyware şi pe AdAware). După ce am avut scanate şi fixe totul, calculatorul meu a fost mai rapid pentru un timp, dar când m-am dus on-line, din nou, nou tab popped sus. Lucru ciudat este că fila nu se afişează nimic mai. El doar a pictograma Internet mic explorer pe tab-ul şi it says "de legătură". Ea este în continuare la fel de frustrant, ca eu sunt mereu în mod automat luate pentru a nou tab gol. Sale de conducere eu nebun.
De asemenea, nu, sigur dacă acesta este legat de acelaşi lucru, dar ceva numit CAPI ţine de oprire de lucru. Nu ştiu ce este sau ceea ce face. Am observat că atunci când am o Apps câteva rulează, alte lucruri, de asemenea, nu mai funcţioneze. Când m-am uitat pe task manager, calculatorul meu a fost cu 870 + MB si am doar 1GB. Eu, de asemenea, verificate atunci când am fost nu rulează nimic şi am fost cu 750 + MB. Eu nu cred că ar trebui să fie utilizând atât de mult atunci când nimic nu se intampla cu adevarat.
Doar a avut acest computer de şase luni şi ei în serios pe moarte şi nu am nici o idee de ce. Vă rugăm să ajute. |