Pomoc! Pop ups jazdí mi tuknut! Ahoj, mám trochu problém s pop ups. When I'm surfing novú kartu drží otvorení sám. Než som nainstaloval nový spyware, novú kartu povedal, že som mal problémy a spyware že kdybych didnt spravit, by internet explorer ukončený, aby nedošlo k poškodeniu počítača. Dal som Spybot, ccCleaner, špionážne blaster na zistiť, či by som mohol zbaviť (už avg antivirus a antispyware AdAware a ďalej). Raz som mal skenované a pevnú všetko, bol rýchlejší na chvíľu, ale keď som išiel on zase môj počítač, novú kartu vyskočila. Zvláštnosťou je, že karta nezobrazí nič viac robiť. Je to len má malú ikonu programu Internet Explorer na karte, a to hovorí "pripojenie". Je stále rovnako frustrujúce, pretože som vždy automaticky presmerovaní na novú prázdnu kartu. Jeho zbláznim.
Tiež nie je istý, či to súvisí s to isté, ale niečo tzv CAPI udržiava zastavenie práce. Neviem, čo to je, alebo čo to robí. Všimol som si, že keď mám niekoľko aplikácií beží, iné tiež prestať fungovať. Keď som sa pozrel na správcu úloh, môj počítač používal + 870 MB a já mám jenom 1 GB Tiež kontroluje, keď som bol nebeží nič a bol som s použitím 750 + MB. Nemyslím si, že by som mal používať, že nič moc, keď sa naozaj deje.
Len tento počítač mal šesť mesiacov a jej vážne umiera a ja netuším prečo. Please help. |