Хелп! Поп-уп прозоре су крекери возачки мене! Хи, имам мало проблем са поп-уп прозора. Када сам сурфовање нову картицу држи самог отварања. Пре него што сам инсталиран нови спыуаре-а, нова картица је рекао да сам имао спыуаре-питања и да ако нисам га поправите Интернет Експлорер затворен да би се спречило оштећење мом рачунару. Сам ставио Спыбот, ццЦлеанер, шпијун Бластер дана да видите да ли бих могао да се отарасим (већ Авг антивирусни и антиспајвер и адауаре дана). Једном сам је скенирана и све фиксне, мој рачунар је био бржи за време, али кад сам отишао поново на мрежи, новој картици поппед уп. Чудна ствар је да картица не приказује ништа више. То само има мало икону програма Интернет Експлорер на картицу и каже "повезивања". То је још увек само као фрустрирајуће, јер сам увек аутоматски пребачени на нову картицу празна. Његова вожња ми је лудо.
Такође, није сигурно да ли се односи на исту ствар, али нешто што се зове ЦАПИ чува заустављања ради. Не знам шта је то, или оно што ради. Приметио сам да када сам неколико апликације раде, друге ствари такође престати са радом. Када сам погледао у Таск Манагер, мој рачунар је преко 870 + МБ и имам само 1ГБ. Такође сам проверити када сам имао не раде ништа и сам користио 750 + мб. Ја не мислим да треба да се користе толико ако се ништа не дешава заиста.
Имао само шест месеци овај рачунар и његове тешко умиру, а ја немам појма зашто. Молимо Вас да помогну. |