Yardım! Pop up yaz kraker yol! Hi, pop up'ları bir sorun biraz var. Ne zaman yeni bir sekme sörf kulüpler kendisi açılış tutar. Before I yeni casus yazılım, yeni sekme yüklü ben ve casus yazılım sorunları vardı ben daha hiç bu düzeltme, Internet Explorer bilgisayarıma zarar görmesini önlemek için kapatıldı söyledi. Ben, ccCleaner, spybot eğer kurtul olabilir (zaten antivirus ve antispyware ve adaware avg) olduğunu görmek için casus blaster koydu. Bir keresinde taranan vardı ve her şey sabit, benim bilgisayar, yeni sekme kadar attı ama bir taraftan zaman tekrar çevrimiçi gittim bir daha hızlı oldu. Tuhaf şey sekmesi artık bir şey göstermek yok. Sadece sekmesinde küçük Internet Explorer simgesi vardır ve "bağlantı diyor". Ben her zaman otomatik olarak yeni boş bir tab için alınan am hala gibi, sinir bozucu olduğunu. Its me sürüş deli.
Eğer aynı şey ilgilidir Ayrıca, emin değilim, ama bir şey CAPI çalışma durdurma tutar çağırdı. Ben ya da ne olup ne yaptığını bilmiyorum. O zaman birkaç uygulamalar çalıştıran fark ettim başka şeyler de durabilir. Ne zaman görev yöneticisini baktı, benim bilgisayar kullanıyordum + 870 MB ve sadece 1GB var. Ayrıca ben bir şey çalışmıyor ve ben 750 kullanıyordum + MB kontrol edildi. Ben bu kadar zaman hiçbir şey gerçekten oluyor kullanarak gerektiğini sanmıyorum.
Sadece bu bilgisayar vardı altı ay ve ciddi boyama ve hiç bir fikrim neden var. Lütfen yardımcı olur. |