менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки

Register

Допоможіть! Поп ИБП зводить мене з крекерами!

Reply

Різьба Інструменти
Old 23 жовтня 2007, 11:17
Член групи

Привіт, є певна проблема з поп-UPS. Коли я серфінгу новій вкладці тримає відкриття себе. Перед тим, як я встановив нові шпигунські програми, нова вкладка сказав, що я шпигунські питання і що якщо я Didn't це виправити, Internet Explorer буде закрита для запобігання пошкодження мого комп'ютера. Я поклав Spybot, ccCleaner, шпигун Blaster, щоб подивитися, якщо б я міг позбутися (вже Ср антивірусні та антишпигунські і AdAware д.). Одного разу я був відсканований і фіксованого все, мій комп'ютер працювати швидше на деякий час, але коли я прийшов знову став доступний, нова вкладка виринув. Дивно те, що на вкладці не показує нічого більше. Він просто має маленький значок у браузері Internet Explorer на вкладці, і він каже: "Підключення". Це ще як розчарування, так як я завжди автоматично перейдете на нову порожню вкладку. Його зводить мене з розуму.

Крім того, не впевнений, що це пов'язано з тією ж речі, але те, що називається Ало тримає зупинки роботи. Я не знаю, що це таке і що вона робить. Я помітив, що коли у мене є кілька програм працює, іншими речами також перестає працювати. Коли я подивився на Task Manager, мій комп'ютер використовує 870 + MB, і я тільки 1Gb. Я також перевірив, коли мені було нічого не працює, і я використовую 750 + MB. Я не думаю, що слід використовувати, що багато чого, коли нічого не відбувається насправді.

Лише б цей комп'ютер шести місяців, а його серйозністю вмирає, і я поняття не маю, чому. Будь ласка, допоможіть.
Old 23 жовтня 2007, 11:22
Модератор групи

Не так багато ми можемо зробити, щоб з'ясувати, що може бути неправильним без інформації, запитуваної в Цей пост

Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.