| Привіт, є певна проблема з поп-UPS. Коли я серфінгу новій вкладці тримає відкриття себе. Перед тим, як я встановив нові шпигунські програми, нова вкладка сказав, що я шпигунські питання і що якщо я Didn't це виправити, Internet Explorer буде закрита для запобігання пошкодження мого комп'ютера. Я поклав Spybot, ccCleaner, шпигун Blaster, щоб подивитися, якщо б я міг позбутися (вже Ср антивірусні та антишпигунські і AdAware д.). Одного разу я був відсканований і фіксованого все, мій комп'ютер працювати швидше на деякий час, але коли я прийшов знову став доступний, нова вкладка виринув. Дивно те, що на вкладці не показує нічого більше. Він просто має маленький значок у браузері Internet Explorer на вкладці, і він каже: "Підключення". Це ще як розчарування, так як я завжди автоматично перейдете на нову порожню вкладку. Його зводить мене з розуму.
Крім того, не впевнений, що це пов'язано з тією ж речі, але те, що називається Ало тримає зупинки роботи. Я не знаю, що це таке і що вона робить. Я помітив, що коли у мене є кілька програм працює, іншими речами також перестає працювати. Коли я подивився на Task Manager, мій комп'ютер використовує 870 + MB, і я тільки 1Gb. Я також перевірив, коли мені було нічого не працює, і я використовую 750 + MB. Я не думаю, що слід використовувати, що багато чого, коли нічого не відбувається насправді.
Лише б цей комп'ютер шести місяців, а його серйозністю вмирає, і я поняття не маю, чому. Будь ласка, допоможіть. |