![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей, ![]() Аз бях като някои големи проблеми с моя компютър напоследък и е бил отнесен към този сайт от един приятел за помощ. Напоследък, когато включа компютъра, на, аз съм поздрави на работния плот от съобщения за грешка, казвайки: Windows Explorer се получиха някои затруднения и се нуждае от изключване. Макар и в други времена, една и съща грешка се показва за Internet Explorer, водещ до интернет за автоматично изключване и причинява рестартиране на компютъра. Надявам се някой може да предложи някаква помощ по темата. Това е последния ми HiJackThis дневник: Всяка помощ по този въпрос ще бъда много оценявам. ![]() Благодарности, KatieP |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Количества на интереса към свързване с усмивки на друг известен технологии форум се от помощ, така че защо да не получите помощ там?
| |||
| |||
| Преместена във вирус, шпионски софтуер & Сигурност форум. |
|
| |||
| |||
| O2 - BHO: (няма име) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (без файл) Поставете отметка до това вписване и натиснете "определя проверени". |
|
| |||
| |||
| Ах, Благодаря Axegrinder ![]() Има ли някакви други и действия трябва да се изпълнява? KatieP |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Нямам нищо против помага, но ще трябва да закриват друга нишка и всички други сте започнали по този преди аз ще ти помогна. Не са нечувствителни, това е просто твърде времеемко и няколко теми помогне прави нещата по-зле. |
|
| |||
| |||
| Аз ще се нуждаят от информация от Този Стълб също. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Нуждаете се от помощ с Hijack Вход | mpenney | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 2 | 26-ти септември 2009 година 18:56 |
| Отвличане този дневник | carpious | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 17 | 28 Юни 2008 02:21 |
| Отвличане Дневник | d0od | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 1 | 27 май 2008 г. 09:30 |
| Отвличане Дневник | madcows7 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 11 | 29 Feb 2008 20:34 |
| Отвличане този дневник | packofqtips | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 1 | 26 Дек 2007 17:57 |
| Нишка Инструменти | |
| |