![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Hej, ![]() Byl jsem mít nějaký velký problém s mým počítačem a v poslední době bylo jen na těchto stránkách o kamaráda pro pomoc. V poslední době se kdykoli obrátit i na počítači, jsem přivítal na ploše o chybové zprávy rčení Průzkumníka Windows se objevily určité potíže a je třeba ji vypnout. Zatímco jindy, je stejná chyba zobrazí aplikace Internet Explorer působit na internetu až do vypnutí systému automaticky a způsobí restartování počítače. Doufejme, že někdo mohl nabídnout nějakou pomoc k tomuto tématu. Tady je můj poslední HiJackThis log: Jakákoli pomoc v této věci by bylo velmi ocenil. ![]() Díky, KatieP |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Z vašeho zájmu, které odkazují na smajlíky na další známé technické pomoci forum, tak proč ne získat pomoc tam?
| |||
| |||
| Přesunut na virus, spyware a bezpečnost fóru. |
|
| |||
| |||
| O2 - BHO: (bez názvu) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (ne obrázek) Dejte zaškrtněte, že vedle vstupu a klikněte na "opravu checked". |
|
| |||
| |||
| Ach, Thanks Axegrinder ![]() Existují nějaké jiné akce i potřeba provést? KatieP |
|
| |||
| |||
| Citace:
Nevadí mi pomáhá, ale budete muset uzavřít další vlákno a všem ostatním, jste začali dřív, než jsem na to pomůže. Není lhostejná, je to prostě příliš časově náročné a více pomoci vláken dělá věci horší. |
|
| |||
| |||
| Budu potřebovat informace Tato Posta také. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Potřebujete pomoc s Hijack Log | mpenney | Virus, spyware a bezpečnost | 2 | 26.září 2009 18:56 |
| Únos tento deník | carpious | Virus, spyware a bezpečnost | 17 | 28. června 2008 02:21 |
| Únos log | d0od | Virus, spyware a bezpečnost | 1 | 27. května 2008 09:30 |
| Únos log | madcows7 | Virus, spyware a bezpečnost | 11 | 29. února 2008 20:34 |
| Únos tento deník | packofqtips | Virus, spyware a bezpečnost | 1 | 26. prosinec 2007 17:57 |
| Thread Nástroje | |
| |