![]() |
|
| |||
| |||
| Έι, ![]() Μου έχουν κάποια μεγάλα προβλήματα με τον υπολογιστή μου τον τελευταίο καιρό και που ήταν πάνω από αυτή την ιστοσελίδα σε ένα φίλο για κάποια βοήθεια. Τον τελευταίο καιρό κάθε φορά που γυρίζω τον υπολογιστή, είμαι υποδέχτηκαν στην επιφάνεια εργασίας με μηνύματα λάθους λέγοντας Windows Explorer αντιμετώπισε κάποιες δυσκολίες και χρειάζεται να κλείσει. Ενώ σε άλλες φορές, το ίδιο λάθος εμφανίζεται για τον Internet Explorer που προκαλούν το διαδίκτυο να κλείσει αυτόματα και προκαλεί την επανεκκίνηση του υπολογιστή. Ας ελπίσουμε ότι κάποιος θα μπορούσε να προσφέρει κάποια βοήθεια για το θέμα. Εδώ είναι αργότερο HiJackThis μου log: Οποιαδήποτε βοήθεια για το θέμα αυτό θα είναι ευγνώμονες. ![]() Ευχαριστώ, KatieP |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Από το ενδιαφέρον σας συνδέει με smilies σε άλλο γνωστό φόρουμ τεχνολογίας βοηθήσει, οπότε γιατί να μην πάρετε βοήθεια εκεί;
| |||
| |||
| Μεταφέρθηκε στο Virus, Spyware & Ασφάλεια φόρουμ. |
|
| |||
| |||
| O2 - BHO: (δεν υπάρχει το όνομα) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (δεν αρχείου) Σημειώστε δίπλα σε αυτή την καταχώρηση και πατήστε "fix checked". |
|
| |||
| |||
| Αχ, ευχαριστώ Axegrinder ![]() Υπάρχουν άλλες i ενέργειες πρέπει να εκτελέσουν; KatieP |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Δεν με πειράζει βοηθήσει αλλά θα πρέπει να κλείσουν το άλλο νήμα και οποιωνδήποτε άλλων που έχουν αρχίσει σχετικά με αυτό πριν εγώ θα βοηθήσει. Δεν είναι αδρανείς, είναι ακριβώς πάρα πολύ χρονοβόρα και πολλαπλά threads βοηθήσει κάνει τα πράγματα χειρότερα. |
|
| |||
| |||
| Θα πρέπει οι πληροφορίες από Αυτό το μήνυμα επίσης. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χρειάζεστε βοήθεια με Hijack Σύνδεση | mpenney | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 2 | 26 Σεπτεμβρίου, 2009 18:56 |
| Πειρατεία αυτό το ημερολόγιο | carpious | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 17 | 28 Ιουν 2008 02:21 |
| Ληστεύω log | d0od | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 1 | 27 Μαΐου 2008 09:30 |
| Ληστεύω log | madcows7 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 11 | 29 Φεβ 2008 20:34 |
| Πειρατεία αυτό το ημερολόγιο | packofqtips | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 1 | 26 Δεκ. 2007 17:57 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |