![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ej, ![]() Ive 'bio vlasništvo neke velike probleme s mojim računalom u posljednje vrijeme i iz bilo na ovoj web stranici od prijatelja za neki pomoć. U posljednje vrijeme kad god ja uključite računalo na, ja sam pozdravio na desktop poruka o pogrešci kazivanje Windows Explorer koji je proživio neke poteškoće i potrebe za shutdown. Dok u drugim vremenima, ista greška je prikazan za Internet Explorer, uzrokujući Internet to shutdown automatski i uzrok ponovnog pokretanja računala. Nadajmo se netko mogao ponuditi neke pomoći na temu. Ovo je moja najnovija HiJackThis zapisnik: Bilo koji pomoć na pitanje bi bilo mnogo poštovati. ![]() Hvala, KatieP |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Od interesa vašeg povezivanja na smajlića na drugom poznatom tech pomoć foruma, pa zašto ne dobiti tu pomoć?
| |||
| |||
| Premještena u Virus, Spyware i sigurnost forum. |
|
| |||
| |||
| O2 - BHO: (no name) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (no file) Stavite krpelj uz taj ulaz i kliknite "fix checked". |
|
| |||
| |||
| Ah, Hvala Axegrinder ![]() Ima li kakvih drugih akcija trebam obaviti? KatieP |
|
| |||
| |||
| Quote:
I don't mind pomažu, ali te htijenje trebate kupiti zatvoriti druga nit i bilo koji drugi ste počeli na ovaj prije nego ja ću vam pomoći. Nije neosjetljiva, to je jednostavno previše vremena i više pomoći teme pogoršava stvar. |
|
| |||
| |||
| Trebat ću informacije od Ovaj Pošta također. |