![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ei, ![]() Aš atsižvelgdamas keletas didelių problemų su savo kompiuteriu pastaruoju metu ir buvo nurodyta į šį tinklalapį, kai padėti draugui. Pastaruoju metu, kai aš įjungti kompiuterį, aš pasveikinti ne pagal pranešimus apie klaidas sakydamas "Windows Explorer" patyrė tam tikrų sunkumų ir reikia išjungti kompiuterio. Nors ir kitu laiku, tos pačios klaidos yra rodomas Internet Explorer sukelia Interneto išjungti ir automatiškai sukelia kompiuterį iš naujo. Tikimės, kad kas nors galėtų pasiūlyti tam tikrą temą Pagalba. Čia yra mano naujausias HijackThis: Bet šiuo klausimu padėti, būtų labai dėkingi. ![]() Ačiū, KatieP |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iš palūkanų Jūsų pastabos šypsenėlės kitą gerai žinomas Tech forumo pagalba, tai kodėl negali gauti pagalbą ten?
| |||
| |||
| Perkelta į virusų, šnipinėjimo ir saugumo forumas. |
|
| |||
| |||
| O2 - BHO: (no name) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (no file) Uždėkite varnele prie šios įrašą ir paspauskite mygtuką "fix checked". |
|
| |||
| |||
| Ach, Ačiū Axegrinder ![]() Ar yra kokių nors kitų veiksmų, man reikia atlikti? KatieP |
|
| |||
| |||
| Citata:
I don't mind padėti, bet jums reikia uždaryti kitų sriegis ir visiems kitiems, jums prasidėjo prieš tai aš tau padėti. Nėra nejautrus, jis tiesiog per daug laiko ir daug padėti temas daro ką blogiau. |
|
| |||
| |||
| Man reikia informacijos Šis Skelbti taip pat. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Reikia pagalbos su Hijack Prisijungti | mpenney | Virus, Spyware & Security | 2 | 26 rugsėjis 2009 18:56 |
| Vagystės Log | carpious | Virus, Spyware & Security | 17 | Birželis 28, 2008 02:21 |
| Hijack Prisijungti | d0od | Virus, Spyware & Security | 1 | Gegužė 27, 2008 09:30 |
| Hijack Prisijungti | madcows7 | Virus, Spyware & Security | 11 | 29 vasaris 2008 20:34 |
| Vagystės Log | packofqtips | Virus, Spyware & Security | 1 | 26 gruodis 2007 17:57 |
| Temos įrankiai | |
| |