![]() |
|
| |||
| |||
| Hei, ![]() Esmu bijis, kuram ir lielas problēmas ar manu datoru nesen un tā tika nodota uz šo tīmekļa vietni, ko draugs dažiem palīdzēt. Pēdējā laikā, kad es ieslēgtu datoru, es esmu sveicināja pie desktop kļūdas ziņojumu sakot Windows Explorer ir sastapusies ar grūtībām un vajadzībām izslēgšanu. Kamēr citos laikos, pašas kļūdas tiek parādīts Internet Explorer izraisa interneta izslēgšanu automātiski un izraisa datora restart. Cerams, ka kāds varētu piedāvāt dažus palīdzība uz tēmu. Te ir mana pēdējā HijackThis log: Jebkurš jautājums palīdzību būtu ļoti appreciated. ![]() Pateicība, KatieP |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No procentu Jūsu saites uz Emociju citu labi zināmu tehnoloģiju palīdzību forumā, tad kāpēc nevar saņemt palīdzību pastāv?
| |||
| |||
| Pārvietots uz vīrusu, spiegprogrammatūru un drošības forumā. |
|
| |||
| |||
| O2 - BHO: (no name) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (no file) Ielieciet ķeksīti pie šo ierakstu un noklikšķiniet uz "fix pārbauda". |
|
| |||
| |||
| Ah, Thanks Axegrinder ![]() Vai ir kādas citas darbības man ir jāveic? KatieP |
|
| |||
| |||
| Quote:
Man nav nekas palīdzēt, bet jums būs nepieciešams close out citas vītne un visi citi esat sācis šajā pirms man palīdzēs. Nav nejutīgs, ir pārāk laikietilpīga un daudzkārtēju palīdzību diegi padara lietas sliktāk. |
![]() |
|
| Bookmarks |