![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hej, ![]() I już po kilku duże problemy z moim komputerem, a ostatnio została przekazana na tej stronie przez przyjaciela pomoc. Ostatnio kiedy i włącz komputer, jestem powitać na pulpicie błędach mówiąc Eksploratora Windows wystąpiły pewne trudności i wymaga zamknięcia. Podczas gdy w innych terminach, ten sam błąd jest wyświetlany w przeglądarce Internet Explorer powoduje internet zamknąć automatycznie powoduje ponownego uruchomienia komputera. Mam nadzieję, że ktoś mógł w pewnym stopniu pomóc na ten temat. Oto mój najnowszy HijackThis: Każda pomoc w tej sprawie byłoby bardzo mile widziane. ![]() Dzięki, KatieP |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Obecnie odsetek Łączenie się emotikony na innym znanym forum, pomoc techniczna, więc dlaczego nie uzyskać tam pomoc?
| |||
| |||
| Przeniesiono do wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa forum. |
|
| |||
| |||
| O2 - BHO: (no name) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (no file) Umieść wyboru obok tego wejścia i kliknij "Fix checked". |
|
| |||
| |||
| Ach, dzięki Axegrinder ![]() Czy są jakieś inne działania potrzebne do wykonania? KatieP |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Nie mam nic pomóc, ale musisz zamknięcia innych wątku oraz wszelkie inne uruchomieniu tego przed pomogę. Nie jest obojętny, to jest po prostu zbyt czasochłonne, a wiele wątków, pomoc sprawia, że rzeczy gorsze. |
![]() |
|
| Zakładki |