![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej, ![]() Bol som mať nejaký veľký problém s mojím počítačom a v poslednej dobe bolo len na týchto stránkach o kamaráta pre pomoc. V poslednej dobe sa kedykoľvek obrátiť aj na počítači, som privítal na ploche o chybové správy príslovie Prieskumníka Windows sa objavili určité problémy a treba ju vypnúť. Zatiaľ čo inokedy, je rovnaká chyba zobrazí programu Internet Explorer pôsobiť na internete až do vypnutia systému automaticky a spôsobí reštartovanie počítača. Dúfajme, že niekto mohol ponúknuť nejakú pomoc k tejto téme. Tu je môj posledný HiJackThis log: Akákoľvek pomoc v tejto veci by bolo veľmi ocenil. ![]() Vďaka, KatieP |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Z vášho záujmu, ktoré odkazujú na smajlíky na ďalšie známe technickej pomoci forum, tak prečo nie získať pomoc tam?
| |||
| |||
| Presunutý na virus, spyware a bezpečnosť fóre. |
|
| |||
| |||
| O2 - BHO: (bez názvu) - (7E853D72-626a-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (ne obrázok) Dajte zaškrtnite, že vedľa vstupu a kliknite na "opravu checked". |
|
| |||
| |||
| Ach, Thanks Axegrinder ![]() Existujú nejaké iné akcie aj potreba vykonať? KatieP |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Nevadí mi pomáha, ale budete musieť uzavrieť ďalšie vlákno a všetkým ostatným, ste začali skôr, ako som na to pomôže. Nie je ľahostajná, je to jednoducho príliš časovo náročné a viac pomôcť vlákien robí veci horšie. |
|
| |||
| |||
| Budem potrebovať informácie Táto Posta tiež. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Potrebujete pomoc s Hijack Log | mpenney | Virus, spyware a bezpečnosť | 2 | 26.září 2009 18:56 |
| Únos tento denník | carpious | Virus, spyware a bezpečnosť | 17 | 28. júna 2008 02:21 |
| Únos log | d0od | Virus, spyware a bezpečnosť | 1 | 27. mája 2008 09:30 |
| Únos log | madcows7 | Virus, spyware a bezpečnosť | 11 | 29. februára 2008 20:34 |
| Únos tento denník | packofqtips | Virus, spyware a bezpečnosť | 1 | 26. december 2007 17:57 |
| Thread Tools | |
| |