![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей, ![]() У мене виникли великі проблеми з моїм комп'ютером останнім часом і був переданий на цьому веб-сайті до одного за допомогою. Останнім часом, коли я переходжу на комп'ютері, я зустрів на робочому столі повідомлення про помилки Windows Explorer кажучи зіткнулася з деякими труднощами і вимагає зупинки. Хоча в інший час, ті ж помилки відображається в Internet Explorer викликаючи Інтернет для автоматичного виключення і викликаючи перезавантаження комп'ютера. Сподіваюся, хтось може запропонувати деяку допомогу з даної теми. Ось мій останній HiJackThis журналу: Будь-які довідки з цього питання буде прийнято з вдячністю. ![]() Спасибі, KatieP |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Виходячи з цього, ваші посилання на смайли на інший відомий Tech Forum допомогти, то чому б не отримати допомогу там?
| |||
| |||
| Переїхав до вірусів, шпигунського ПЗ & Security Forum. |
|
| |||
| |||
| O2 - BHO: (без назви) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (немає файлу) Поставте галочку поруч із цього запису та натисніть кнопку "виправити Перевірено". |
|
| |||
| |||
| Ах, завдяки Axegrinder ![]() Чи є які-небудь інші дії і необхідності виконувати? KatieP |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Я не проти допомагати, але вам доведеться закрити інший потік і будь-які інші ви почали з цього питання до Я допоможу. Не будучи бездушним, він просто занадто багато часу і декілька потоків допомоги робить гірше. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Потрібна допомога з Hijack Вхід | mpenney | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 2 | 26 вересня 2009 18:56 |
| Hijack цього журналу | carpious | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 17 | 28 червня 2008 02:21 |
| Hijack журналу | d0od | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 27 травня 2008 09:30 |
| Hijack журналу | madcows7 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 11 | 29 лютого 2008 20:34 |
| Hijack цього журналу | packofqtips | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 26 грудня 2007 17:57 |
| Різьба Інструменти | |
| |