мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Вирус, Спыуаре и безбедност

Register

ХЈТ лог

Reply

Тхреад Тоолс
Old 7. Мар 2008, 14:54
Штетни садржај групе

Default ХЈТ лог

Без бриге.

Прилично цлосе - ХЈТ је у суштини један Регистры Едитор. Као што ти кажеш, он скенира Регистра и производи дневник својих резултата. Она има неколико других функција као - потрајати неко време и упознати оно што јесу.

Ево Услуге део дневник из мог ПЦ:

Логфиле оф Тренд Мицро ХијацкТхис в2.0.2
Сцан сачувана у 21:49:17, дана 07/11/2008
Платформа: Уиндоус КСП СП3 (уиннт 5.01.2600)
МСИЕ: Интернет Експлорер в6.00 СП3 (6.00.2900.5512)
Боот моде: Нормал

Покретање процеса:
Ц: \ УИНДОУС \ Сыстем32 \ смсс.ексе
Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ Уинлогон.ексе
Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ сервицес.ексе
Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ лсасс.ексе
Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ Свцхост.ексе
Ц: \ УИНДОУС \ Сыстем32 \ Свцхост.ексе
Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ ЗонеЛабс \ всмон.ексе
Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ Споолсв.ексе
Е: \ програма ~ 1 \ АВГ \ АВГ8 \ авгудсвц.ексе
Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ ЦТсвцЦДА.ексе
Е: \ Програм Филес \ Дискеепер Цорпоратион \ Дискеепер \ ДкСервице.ексе
Е: \ програма ~ 1 \ АВГ \ АВГ8 \ авгрскс.ексе
Ц: \ Програм Филес \ Цоммон Филес \ Мицрософт Схаред \ ВС7Дебуг \ мдм.ексе
Е: \ фах \ смпд.ексе
Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ нвсвц32.ексе
Ц: \ УИНДОУС \ Сыстем32 \ СноопФрееСвц.ексе
Е: \ програма ~ 1 \ АВГ \ АВГ8 \ авгемц.ексе
Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ Уинлогон.ексе
Ц: \ УИНДОУС \ Експлорер.ексе
Ц: \ Програм Филес \ Цреативе \ Соунд Бластер Кс-Фи \ Волуме Панел \ ВолПанлу.ексе
Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ Рундлл32.ексе
Ц: \ УИНДОУС \ СноопФрееУИ.ексе
Ц: \ Програм Филес \ Цреативе \ Цреативе Ливе! Цам \ ВидеоФКС \ СтартФКС.ексе
Ц: \ Програм Филес \ Цоммон Филес \ ЛогиСхрд \ ЛЦомМгр \ Цоммуницатионс_Хелпер.ексе
Ц: \ Програм Филес \ Цоммон Филес \ ЛогиСхрд \ ЛЦомМгр \ ЛВЦомСКС.ексе
Е: \ Програм Филес \ Уинамп \ уинампа.ексе
Е: \ програма ~ 1 \ АВГ \ АВГ8 \ авгтраы.ексе
Е: \ Програм Филес \ Зоне Лабс \ ЗонеАларм \ злцлиент.ексе
Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ РУНДЛЛ32.ЕКСЕ
Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ Цтфмон.ексе
Е: \ Програм Филес \ Логитецх \ СетПоинт \ СетПоинт.ексе
Е: \ Програм Филес \ Мицрософт Оффице \ Оффице10 \ мсоффице.ексе
Ц: \ Програм Филес \ Цоммон Филес \ Логисхрд \ КХАЛ2 \ КХАЛМНПР.ЕКСЕ
Е: \ Програм Филес \ СпыуареГуард \ сгмаин.ексе
Е: \ Програм Филес \ СпыуареГуард \ сгбхп.ексе
Ф: \ Иаин \ Дриверс и Софтуаре \ ЦореТемп \ Цоре Темп.ексе
Е: \ фах \ фах6.ексе.ексе
Е: \ фах \ мпиексец.ексе
Е: \ фах \ смпд.ексе
Е: \ фах \ ФахЦоре_а1.ексе
Е: \ Програм Филес \ Мозилла Фирефокс \ фирефокс.ексе
Е: \ Програм Филес \ ХЈТХоткеы \ ХЈТХоткеы.ексе
Е: \ Програм Филес \ Кеыноте \ кеыноте.ексе
Ц: \ УИНДОУС \ Сыстем32 \ Свцхост.ексе
Ц: \ Доцументс анд Сеттингс \ Алл Усерс \ Апплицатион Дата \ ЛГМОБИЛЕАКС \ Б2Ц_Цлиент \ ЛГУсерЦСТоол.ексе
Ф: \ Иаин \ ХијацкТхис \ ХиЈацкТхис.ексе

Ћу да 52 процесима. Мој Таск Манагер каже 81 процесима.

Имају поглед на процесе наведене у лог и оних наведених у Вашем Таск Манагер и реци ми што је другачији.

Мы Сыстем: То је све моје ...

Процесор (и):
Ц2Д Е6750 2.66Гхз
Матичне плоче:
Гигабајт П35Ц-ДС3Р
РАМ меморија:
2 кс 1ГБ гусар ДДР2 КСМС2 ПЦ26400
Графичка картица (е):
ГеФорце 8600ГТ
Соунд Цард:
Цреативе Кс-Фи
Тврди диск (и):
Макстор 320Гб
Оптички погон (е):
Пионеер ДВД-РУ
Цасе / псу:
Антец 900 / Антец ТруПоуер Трио 650
Хлађење:
Разне Антец + Залман 92мм
Нетуорк / Интернет:
Асус Роутер / ВиргинМедиа
Монитор (е):
ЛГЛ226УК 22 "Широки екран
Оперативни систем (е):
КСП Про СП3
Old 7. Мар 2008, 15:06
Штетни садржај групе

Default ХЈТ лог

Ја значило да бисте додали овај - ово је дно одељка мојих пријава

О23 - Сервице: АТК Кеыбоард Сервице (АТККеыбоардСервице) - АСУСТеК РАЧУНАР ИНЦ - Ц: \ УИНДОУС \ АТККБСервице.ексе
О23 - Сервице: АВГ8 Е-маил сцаннер (авг8емц) - АВГ Тецхнологиес ЦЗ, сро - Е: \ програма ~ 1 \ АВГ \ АВГ8 \ авгемц.ексе
О23 - Сервице: АВГ8 упозоравање (авг8уд) - АВГ Тецхнологиес ЦЗ, сро - Е: \ програма ~ 1 \ АВГ \ АВГ8 \ авгудсвц.ексе
О23 - Сервице: Цреативе Сервис за ЦДРОМ Аццесс - Цреативе Тецхнологы Лтд - Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ ЦТсвцЦДА.ексе
О23 - Сервице: Дискеепер - Дискеепер Цорпоратион - Е: \ Програм Филес \ Дискеепер Цорпоратион \ Дискеепер \ ДкСервице.ексе
О23 - Сервице: фах @ Е: + + Програм Филес Фолдинг @ Хоме СМП Уиндоус Цлиент В1.01 + фах.ексе - Ункноун власника - Е: \ Програм Филес \ Фолдинг @ Хоме СМП Уиндоус Цлиент В1.01 \ фах.ексе (датотеку нестало)
О23 - Сервице: ИнсталлДривер Табле Манагер (ИДриверТ) - Мацровисион Цорпоратион - Ц: \ Програм Филес \ Цоммон Филес \ ИнсталлСхиелд \ Дривер \ 11 \ Интел 32 \ ИДриверТ.ексе
О23 - Сервице: Логитецх Блуетоотх Сервице (ЛБТСерв) - Логитецх, Инц - Ц: \ Програм Филес \ Цоммон Филес \ Логитецх \ Блуетоотх \ ЛБТСерв.ексе
О23 - Сервице: МПИЦХ2 Процесс Манагер, Аргонне Натионал Лаб (мпицх2_смпд) - Ункноун власника - Е: \ фах \ смпд.ексе
О23 - Сервице: НВИДИА Дисплаы Дривер Сервице (НВСвц) - НВИДИА Цорпоратион - Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ нвсвц32.ексе
О23 - Сервице: њушкало Фрее Сервице (СноопФрееСвц) - Ункноун власника - Ц: \ УИНДОУС \ Сыстем32 \ СноопФрееСвц.ексе
О23 - Сервице: ВМуаре ауторизација Сервице (ВМАутхдСервице) - ВМуаре, Инц - Е: \ Програм Филес \ ВМуаре \ ВМуаре Уоркстатион \ ВМУаре-аутхд.ексе
О23 - Сервице: ВМуаре ДХЦП Сервице (ВМнетДХЦП) - ВМуаре, Инц - Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ вмнетдхцп.ексе
О23 - Сервице: ВМуаре Виртуал Моунт Манагер екстендед (вмоунт2) - ВМуаре, Инц - Ц: \ Програм Филес \ Цоммон Филес \ ВМуаре \ ВМуаре Виртуал Имаге Едитинг \ вмоунт2.ексе
О23 - Сервице: ВМуаре НАТ Сервице - ВМуаре, Инц - Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ вмнат.ексе
О23 - Сервице: ТруеВецтор Интернет Монитор (всмон) - Зоне Лабс, ЛЛЦ - Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ ЗонеЛабс \ всмон.ексе

Не постоји много услуга, постоје? Можете ли мислите да је разлог зашто тако мало, заправо услуге појавити?
Old 7. Мар 2008, 16:25
Донаторска Група

Default ХЈТ лог

Ваше прво питање је једноставан. Тхе ХЈТ пријавите се не показује било који од мој систем процеса. Што ја не знам зашто је. Сам се спроводи заштита од злонамерних програма на овом У, те је имао неколико одговора, али нико се коначним. Један од њих је да ХЈТ можда није конфигурисан за Виста64, још каже ово је нормално за сваку Виста ХЈТ лог. Још једном нагласио да су сви моји 023 (сервис) уносе нису исправно приказане који доводи нас назад у било неспојивост на Виста64 или Виста као целине. Немам УАЦ укључен, пакао, ЈА донт 'имати било који од МС безбедности ствари укључен.

Као што је то зашто ыооу имају 81 процеси приказују и ХЈТ показује само 52, не знам. Имам ХЈТ пријава за ово рачунар (ја сам мој први ПЛ00а са њом), и ја ћу упоредити што је приказано на ХЈТ лог с тим што је приказано на задатак водитељ и вратити се на вас. Ћу погледати на услуге и видети шта Ја могу схватити

Напомена: Као што сам овог типа, ја сам помоћу мој стари машина који је Видик машина.
Old 8. Мар 2008, 03:14
Штетни садржај групе

Default ХЈТ лог

Можда ћете наћи упутства о ХЈТ треба помоћ - то је нешто што полазника саветовати да прочитате први Аныуаы.

хттп://ууу.блеепингцомпутер.цом/туто...уториал42.хтмл
Old 9. новембар 2008, 09:39
Донаторска Група

Default ХЈТ лог

Корекција први од горе мој пост. Мој стари машина (који сам то један на превише лол), машина је КСП а не Виста машине. Процеси питање ревистед од КСП мацхине:

Ја реран ХЈТ и копирали део процеса иммедиаллы затим отвара Таск Манагер и упоредити бројеве. Имао сам 50 процеса и 58 дана ХЈТ на задатак водитељ. Ја куцаног задатак водитељ листа на нотепад доц, а затим је отишао кроз ХЈТ листе. Ја избрисана из Таск манагер списак свега што је приказано на листи ХЈТ видјети што је било лево. Два питања пре него што сам ићи даље:

1). Да ли постоји начин да се процес пописа из Таск манагер, уместо што сам учинио, ТЈ: отворите нотепад доц и ручно унесите сваки унос у?

2). Таск манагер показује само ставке као што су "Уинлогон.ексе" док ХЈТ показује пуну путању (стаза је исправан термин?) Као што је Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ Уинлогон.ексе. Будући да се процес сам користио као пример, Уинлогон.ексе може бити злонамерних програма (тројански мислим), ако није из путању Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32, било би лепо да зна пуну путању. Па како могу добити пуну путању од Уиндоус менаџер задатака?

Назад на моју процесе, заправо сам завршио са 11 лево на листу, а не 8. Ја могу мислити на два разлога за тхат.Офф 11, три су Свцхост.ексе 'с. И можда пропустили један при брисању из једне листе у другу. Један процес приказује на листи ХЈТ је ХЈТ што наравно није био отворен кад сам задатак манагер па није показао се тамо. То елиминише 2. Од преосталих 9, 2 су нотепад.ЕКСЕ-а који нису били отворени кад сам се ХЈТ, а два би била друга два Свцхост.ексе 'с. Нашао сам још ништа не говори оно што они отвара, само да су нашироко користи систем Уиндоус. Од преосталих 5 процеси нису приказани на ХЈТ два су били:
Системски:
система је процес који се приказује на задатке углавном на Уиндоус КСП, Уиндоус 2003 сервер и новију верзију система Уиндоус. Ово је подразумевана цоунтер систем и не може бити уклоњена.

Систем неактиван Процесс:
систем мирује процес није процес, више протуобавијест што је приказано у УинТаскс користе за мерење времена колико неприсутан ЦПУ има у било које време. Овај бројач ће приказати колико ЦПУ ресурсе, као проценат су "мирује" и доступан је за коришћење. Не могу бити убијени.

Ја сам уз претпоставку да та два отворити са задатак водитељ и као таква не би била видео. То оставља три, два од којих сам цлуелесс да зашто они нису приказана по ХЈТ, посебно један за Медиа плаыер Медиа Плаыер јер је у прошлости био експлоатиран од стране злонамерних програма има не? То су:

алг.ексе:
Тхе алг.ексе извршну дозвољава апликацијама (као што су ИМ клијенте, РТСП, БитТоррент, СИП, те ФТП) са клијентском рачунару за динамичко користити пасивне ТЦП / УДП портова у комуникацији са познатим лукама на серверу.

умпнетук.ексе:
умпнетук.ексе је главни извршни за Уиндоус Медиа Плаыер Нетуорк Схаринг Сервице. Употребљава се за размену Уиндоус Медиа Плаыер библиотекама.
таскмгр.ексе

Преостала је процес:

цсрсс.ексе:
Мицрософт Цлиент Сервер Рунтиме Сервер подсистем користи процес цсрсс.ексе за управљање већина од графичког сетови инструкција под Мицрософт Уиндоус оперативним системом. Цсрсс.ексе контрола Тхреадинг Уин32 и конзоле прозор могућности. Тхреадинг је где апликација дели сама изводи симултано у више задатака.

Иако нисам у потпуности сигуран, мислим да то може да има отворена након што сам ишла кад сам отворио ХЈТ вишеструке инстанце нотепад записати и упоредити податке. Било која мисли или имате критика на оно што сам написао би било поштовати. Ја сам завршио своју прву ексцерцисе, (и имао је критику коју инструктор), заштита од злонамерних програма на У, тако да је то нешто екстра за своју жељу да би сазнали више и боље разумети процесе, и као такви нећу бити "варка" по молећи Вас о томе.

Као да своје услуге питање: нисам још у потпуности истражени, нити пажљиво Погледамо ли податке, Планира направити нешто слично са мојом ХЈТ пријавите као што сам учинио са својим процесом записник, упоређујући је са 023 листа постоји стварна услуге лист, али ван ћушнути ............

Оно мало Прочитао сам и била у стању да разумеју о услугама довести ми верујете да ваш списак је кратко јер је само на отвореном услуга, а не они на чекању, или ......... срање, ја заборавити остале две категорије севицес лол, то је разлог зашто ми је потребно да урадите више истраживања. Аныуаыс, ако сам на правом путу са тим, јавите ми.

хвала. Цијеним сте нашли времена и изазовно ме бити сигурни у оно што сам ја учења пре него што сам га залагаонице офф. Не верујем да је икада такво што као "превише наставна" или "превише учења". Пакао, постоји толико знање да је немогуће да се икада почети да уче све.
Old 10. Мар 2008, 14:32
Штетни садржај групе

Default ХЈТ лог

Ыоу'ре узимајући тамо. Јесте ли прочитали увод у БЦ? Он напомиње ухителистс - То би могло помоћи мало.

Као што сам рекао пре, нећу одговорити на конкретна питања, као што су оне које се тичу Уинлогон, јер ваше туторс ат МУ ће се бавити стварима као што су на свој начин. Они од нас који су укључени у све наставне имамо своје методе и "начине" и то не би било исправно за мене за пробати и пре-емпт стилу неко други.

А процес је само софтвер покренут на рачунару. Неке услуге су процеси као добро, када старта ПЦ чизме - другим речима, без интеракције корисника је потребно за почетак их.

Било који идеја зашто сте имали више од једног Свцхост услугу приказује?
Old 10. Мар 2008, 20:55
Донаторска Група

Default ХЈТ лог

Познато ми је да читате увод јер сам почела лол, и скоро разумем о 1 / 4 од њега (то је повезано као једна од првих ствари које они желе да читају). Пропустила сам мора да има беле листе, али ја ћу се вратити и проверити конкретно за то.

Као да се народ на штетни садржаји У одговарању на питања сам вам представља, нису. Ја сам имао тхреад постед постоје за скоро два дана без иједног одговора. Ја је прегледан 40 пута, па сам кнпоу га је видео, али нема одговора. То је лагано спуштање доле листе и заувек ће бити покопан у мрак, неодговорен бојим, по касно или сутра рано сриједу.

Постоји толико много примера за Свцхост залихост и поузданост (цела ствар наслањати одузимање толико. Ексе-а и да их претворите у. длл'с итд ....). То је вероватно и једино што сам знао пре него сам почела овај колегијум, али као и обично, није га у потпуности разумем и не знам како рећи оно што је Свцхост сервисирање што. ЈА праведан оснивати међутим велики туториал о томе на који хоутогеек.цом показује како доћи до командној линији. ЛОЛ нисам га погледао опет и детаље како доћи до процеса и коришћење Експлорер. Ја сам питао о томе како је тамо добро. Хере'с тхе линк, то ми изгледа одлично. Ја не показује како да то урадите у оба КСП па Видик. Требам ићи да сада прочитате и следите све линкове из њега.
хттп://ууу.хоутогеек.цом/хоуто/уиндо...ис-ит-руннинг/
Old 12. Мар 2008, 12:57
Штетни садржај групе

Default ХЈТ лог

Бок поново

То је прилично добро објашњење Свцхост. Можда ћете такође желети да користите нешто слично Процесс Експлорер погледати длл датотеке која се учитава на сопственом систему. То може бити прилично открива. Такође проверите Ауторунс.

Опет, не желим унапред емпт ништа што мај бити твој пут долазе из МУ, али ЈА сумњати они мај исто тако бити у потрази за своју учинити неке истраживачке и барем да има намеру одговарања на питања (то је начин на који сам би да раде ...).

Ако сте стварно заглави за одговор, пост овде и назад, било себе или ЕФ наше најбоље ће настојати да да одговор.
Reply

Register

Боокмаркс
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц