![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Наскоро забелязах, жълт триъгълник предупреждение и изскачащи прозорци, съветват, че компютъра ми е заразен с шпионски софтуер. При натискане на поп-нагоре тя ме заведе до някои сайтове се опитва да продаде антивирусен др Тогава забелязах, че не мога да вляза в моя контрол панел или моята задача яслите - Имам предупреждения "на тази операция е била анулирана поради ограниченията на този компютър. Моля, обърнете администратор ....". Аз съм администратор. Опитах се да се отърва от него от smitfraud, които не се идентифицират някои високотехнологични jacking яви и да се отървете от жълт триъгълник и аз може да получите достъп до контролния панел ... до следващия ден, когато триъгълника се върна и няма достъп до контролния панел отново. Свалих различни анти-вирус и трябва отървете от жълт триъгълник (spybot и А-квадрат) и много други nasties, но не мога да вляза в контролния панел. Аз сте опитвали вървят "control.exe", а аз все още се "операция анулирани" messsage. Опитах ssytem възстанови и той няма да го направя, да ми казваш нищо не се промени! Моля да ми помогне някой. Аз бях прикрепен последните smitfraud дневник и чист, ако това помага на никого. с уважение Уейн |
|
| |||
| |||
| Добре дошли в TCF. Да започнете тук. Отидете в Add / Remove Programs и вижте дали всичко, което знам, не трябва да бъдат там е бил инсталиран, че можете да махнете инсталирате. Подобно на ленти с инструменти. Изтегли HijackThis Тук След като сте го изтеглили инсталирате / освен това да е собствената папка! Това е важно, за да работят правилно. Например запишете в C: \ Program Files \ hijackthis След това можете да създадете пряк път на работния плот. Веднъж инсталирана отворите програмата и изберете Направи система, сканира и запазете logfile. ** Важна НЕ са отвличане Това определя нищо все още. По-голямата част от това, което той констатира, ще бъдат безвредни или дори да се изисква. Запазване на дневника като. TXT файл. В следващата публикация кликнете Старт Advanced. Превъртете надолу и кликнете върху Управление на прикачени файлове и добавете влезте като прикачен файл. След като видя HJT влезте можем да отидем от там. |
|
| |||
| |||
| Говорих твърде скоро. Ако не можете да стигнете до контролния панел просто стартирайте HJT сканиране моля. Също така това, което е на името на Spybot нещата не може да се определи? |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Аз бях прикрепен журналния файл за отвличане това. Не сте сигурни какво значи "Go напреднали"? Не мисля, че там е друг файл, че spybot не можаха да се справят с. Благодарим ви за интереса и помощ. Аз отивам да си лягам сега, тя е 02,15 във Великобритания и аз съм на работа утре рано, този проблем е управлявано ме луд достатъчно довечера. Уейн |
|
| |||
| |||
| Вие имате няколко anti-malware/spyware и анти-вирус, се изпълняват. Това ли са изпитание версии или платено? Ако след това изпитание версии ООН инсталирате тях. Те противоречат един на друг. Ако имате нужда от съвети за добър свободен програми тогава нека знае и ние ще ви създаде. Вие трябва да използвате една Antivirus, една защитна стена и може би 2 шпионски блокери. Всичко може да се е безплатно. Можете да имате няколко скенери, но реално време за защита на ООН е необходимо и обикновено заемат прекалено много resorces за това, което правим. Spyware блокерите са по-добре. Отидете тук http://www.java.com и обновите своята Java. Следват не непременно шпионски / зловреден софтуер, но ние предлагаме да поставите отметка до следните записи, тъй като тези програми могат да бъдат предприемането системни ресурси. Отвори HJT и изберете Да Система за сканиране само. O4 - HKLM \ .. \ Пусни: [SunJavaUpdateSched] C: \ Program Files \ Java \ j2re1.4.2_03 \ бен \ jusched.exe (Описание: Sun Java обновяване Планировчик. Проверки за актуализации. Не е необходимо. Отстраняване на този пост ще освободите малко количество системни ресурси.) O4 - HKLM \ .. \ Пусни: [GSICONEXE] gsicon.exe (Описание: ADSL модем следи от Eicon Мрежи (както е използван от БТ за своите широколентови интернет услуги, например). Може безопасно да се увреждания, без това да повлияе на връзката - всичко това не е да дава индикация за връзка и достъп до съоръжения за диагностика. Премахване на този пост ще освободи малко системни ресурси.) O4 - HKLM \ .. \ Пусни: [TkBellExe] \ "C: \ Program Files \ Общи файлове \ недвижими \ Update_OB \ realsched.exe \"-osboot (Описание: RealPlayer Планировчик. Изцяло ненужно. Отстраняване на този пост ще освободите малко количество системни ресурси.) O4 - Global Startup: Adobe Гама Loader.exe.lnk = C: \ Program Files \ Общи файлове \ Adobe \ Калибриране \ Adobe Гама Loader.exe (Описание: Настройва монитора цветовете във всички програми, включително и Photoshop. Той се нуждае от някои графики професионалисти, които искат техните калибриран монитор. Начало Повечето потребители няма нужда от нея, като по този начин трябва да премахне този пост.) O4 - Global Startup: AOL 9,0 Контейнера Icon.lnk = C: \ Program Files \ AOL 9.0a \ aoltray.exe (Описание: AOL иконата в лентата. Не е необходимо. Отстраняване на този пост ще освободите малко количество системни ресурси.) O4 - Global Startup: EPSON Статус Монитор 3 околна Check 2.lnk = C: \ Windows \ System32 \ масур \ DRIVERS \ W32X86 \ 3 \ E_SRCV0 2.EXE (Описание: EPSON Статус Монитор 3 е ютилити програма, която следи Вашия принтер и ви дава информация за текущите си статут, включително и размера на оставащите тонер. Ако принтирай грешка се появява, статута "Монитор" също ви дава съобщение, описващ грешка. Можете да получите достъп EPSON Статус Монитор 3 от вашия принтер драйвер. Отстраняване това ще освободи малко системни ресурси.) ** Важна ** Затворете всички прозорци на браузъра, включително това, преди да натиснете Fix проверени. Тогава тичам CCleaner. Използвайте опциите по подразбиране. Ако нямате CCleaner моля да го инсталирате. Тук След CCleaner е отворен използвате опциите по подразбиране и кликнете Анализирайте и той ще покаже дневника на това, което ще бъде премахнат. Следваща кликнете Пусни чисти да премахне всичко. Следва в горния ляв на CCleaner изберете Проблеми раздел. Щракнете върху Сканирай за въпроси. След това кликнете върху рейтинга на разглеждане въпроси. Това ще накара ли да направите резервно копие. За първи Run Бих предполагат, че ще го сторят. След повторното стартиране на компютъра и да започнете стъпките в следващия пост. |
|
| |||
| |||
| Направи това онлайн сканиранеKaspersky Когато сканирането приключи Запис на резултатите от сканирането! Моля, запазете го като текстов файл. В следващата публикация кликнете Старт Advanced. Превъртете надолу и кликнете върху Управление на прикачени файлове и добавете влезте като прикачен файл. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хубаво, че това е вирус smitfraud, spybot, а останалите няма да се оправим.
| |||
| |||
| Да завтече поправката и тя дойде връщам. След като видите онлайн сканиране доклад Убеден съм, че ние ще тръгнат отново. |
|
| |||
| |||
| Поправката е необходимо да се работи в безопасен режим. |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Благодаря за помощта ви досега. Аз бях направи всичко, което предлага, но когато дойдох за извършване на он-лайн сканиране за Kasperski той не успя да изтегли и това съобщение, посочва причина за провал "Вие трябва да имате администраторски права за този компютър; Вие също трябва да разполагат с IE настройките за сигурност на средно ниво. "Вероятно това е така, защото вирусът е похитена от настройките за сигурност! Къде да отидем след това? С уважение Уейн |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Това ще премахне всички зловреден софтуер? | Бъба | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 5 | 30 януари 2009 година 10:45 |
| Червей премахне Помощ | nothingonearth | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 1 | 16-то Feb 2008 05:36 |
| Премахване WinZix | Skidaddle | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 24 | 10 Jan 2008 23:17 |
| AVG арго премахне вируса | TomIsFat | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 6 | 30 декември 2007 16:11 |
| Злонамерен софтуер! Мога да вляза в Add / Remove Programs! | trevy3 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 17 | 19 ноември 2007 11:50 |
| Нишка Инструменти | |
| |