manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Virus, Spyware i sigurnost

Register

Kako mogu ukloniti pogoršavaju štetne sadržaje?

Reply

Thread Tools
Old 13 kol 2007, 17:37
Member Group

Question Kako mogu ukloniti pogoršavaju štetne sadržaje?

Nedavno sam primjetio žute trokut upozorenja i pop-up prozora savjetovanje da moj računalo je okužen sa spyware. Kada kliknete na pop-up on uze mi da neke web lokacije pokušava prodati anti-virus i sl. onda sam primjetio da mi nije mogla pristupiti svojoj upravljačkoj ploči ili moj zadatak jasle - Imam upozorenja "ove operacije je otkazan zbog ograničenja na ovom računalu. kontaktirajte administratora ....". Ja sam administrator.

Pokušao sam uzimajući osloboditi od kojega ga smitfraud, što učini identificirati neke hi-jacking pojavio i da biste dobili osloboditi od žute trokut i ja mogao pristupiti control panel ... do sljedećeg dana kad se vratio trokut i nema pristup upravljačkoj ploči ponovno.

Ja skinuti razne anti-virus i imati je dobio osloboditi od žutih trokuta (i Spybot-kvadratna) i mnoge druge nasties, ali ja ne mogu pristupiti na upravljačkoj ploči. Ive 'pokušao trčanje "control.exe" i JA pa ipak dobiti "operacije otkazane" messsage. JA pokušao ssytem vratiti i on neće to učiniti, telling me ništa se promijenilo!

Please help me netko. Ja sam zadnjih smitfraud priložen zapisnik i pospremiti ako to pomaže nikome.

pozdravi

Wayne
Attached Files
File Type: txt virus skandirati 14aug07.txt (5.2 KB, 25 pogleda)
File Type: txt virus pospremiti log 14 aug07.txt (1.3 KB, 26 pogleda)
Old 13 kol 2007, 17:49
Moderator / ica grupe

Default Kako mogu ukloniti pogoršavaju štetne sadržaje?

Dobrodošli na TCF.
Omogućava pokretanje ovdje.

Idi na Dodaj / Ukloni programe i vidjeti ako išta znaš ne bi trebali biti tamo da je instaliran, možete de-instalirati. Kao i alatne trake.

Download HijackThis Ovdje
Nakon što ste ga preuzeli Install / spremite ga u svoj 'vlastiti folder! To je važno za njega kako bi ispravno funkcionirao.
Na primjer spremiti u C: \ Program Files \ hijackthis
Potom možete stvoriti prečac na radnoj površini.
Jednom instalirana otvorite program i odaberite Da li je sustav skenirati i spasiti logfile.
Važno ** Nemate Hijack To škripac išta još. Većina onoga što će se pronađe bezopasni ili čak obavezna.
Spremite se prijavite kao. Txt datoteku.
U narednih post Idi kliknite Advanced.
Pomaknite se dolje i kliknite na Manage Attachments i dodati kao privitak zapisniku.

Poslije kad HJT prijavite možemo otići odande.
Old 13 kol 2007, 17:52
Moderator / ica grupe

Sam razgovarao prerano.
Ako ne možete doći do control panel samo pokrenete skeniranje HJT please.
I što je bio naziv za stvari Spybot nije mogao popraviti?
Old 13 kol 2007, 18:16
Member Group

Post Kako mogu ukloniti pogoršavaju štetne sadržaje?

Bok,

I've pridruľene log datoteku kidnapovati za to. Niste sigurni što je značilo by "idi advanced"? JA dont 'misliti ima je bilo koji file koji Spybot nije mogla baviti.

Hvala na Vašem interesu i pomoći. Ja odlazim u krevet sada, to je u Velikoj Britaniji i 02/15 I'm at work sutra rano, ovaj problem ima dovoljno ludi driven me večeras.

Wayne
Attached Files
File Type: txt hijackthis log14aug07.txt (12.0 KB, 21 pogleda)
Old 13 kol 2007, 18:57
Moderator / ica grupe

Imate više anti-malware/spyware i anti-virus pokrenut.
Jesu li ove verzije ili plaćen / a? Ako verzije onda de-instalirati ih. Oni su u sukobu sa svaki ostali.
Ako trebate savjet o dobru besplatni programi onda javite nam i mi ćemo vas podešen.
Trebate samo pokrenuti Antivirusi, jedan firewall i možda 2 spyware blokatori. Sve se može je besplatno.
Možete imati više skeneri, ali u stvarnom vremenu za zaštitu UN-a je potrebno i obično zauzimaju previše resorces za ono što im je činiti. Spyware blokatori su bolji.

Idi ovdje http://www.java.com i ažurirati svoje Javu.

Sljedeće su ne nužno spyware / zlonamjernih programa, ali preporučujemo da stavimo kvačica pored sljedećih stavki, kako se ti programi svibanj biti uzimanje resurse sustava. I odaberite Otvoriti HJT napraviti System Scan Samo.
O4 - HKLM \ .. \ Run: [SunJavaUpdateSched] C: \ Program Files \ Java \ j2re1.4.2_03 \ bin \ jusched.exe
(Opis: Sun Java ažurirati planer. Čekovi za ažuriranja. Nije potrebno. Uklanjanje ovaj ulaz htijenje slobodan gore malu količinu sistemskih resursa.)
O4 - HKLM \ .. \ Run: [GSICONEXE] gsicon.exe
(Opis: ADSL modem monitor iz Eicon Networks (kao što je koristio za svoje BT Širokopojasni internet servis za primjer). Mogu sa sigurnošću biti onemogućena bez utjecaja na vezu - sve to čini se daju naznake o povezivosti i pristup do dijagnostički sadržaji. Uklanjanje ovog unosa će osloboditi nekih sistemskih resursa.)
O4 - HKLM \ .. \ Run: [TkBellExe] \ "C: \ Program Files \ Common Files \ Real \ Update_OB \ realsched.exe \"-osboot
(Opis: RealPlayera planer. Potpuno nepotrebno. Uklanjanje ovaj ulaz htijenje slobodan gore malu količinu sistemskih resursa.)
O4 - Global Startup: Adobe Gamma Loader.exe.lnk = C: \ Program Files \ Common Files \ Adobe \ Kalibracija \ Adobe Gamma Loader.exe
(Opis: Podešava monitor boje u svim programima, uključujući i Photoshop. To je potrebno neke grafičke profesionalce koji žele pratiti njihovu kalibriran. Većina kućni korisnici neće trebati, a time bi trebali ukloniti ovaj unos.)
O4 - Global Startup: AOL 9,0 Trake Icon.lnk = C: \ Program Files \ AOL 9.0a \ aoltray.exe
(Opis: AOL system tray icon. Nije potrebno. Uklanjanje ovaj ulaz htijenje slobodan gore malu količinu sistemskih resursa.)
O4 - Global Startup: EPSON Status Monitor 3 Okoliš Provjerite 2.lnk = C: \ Windows \ System32 \ spool \ drivers \ W32X86 \ 3 \ E_SRCV0 2.EXE
(Opis: EPSON 3 Status Monitor je uslužni program koji prati vaš pisač i daje vam informacije o njegovom trenutnom statusu, uključujući i iznos preostalih toner. Ako se pogreška pojavljuje print, Status Monitor također pruža Vam poruku opisom pogreške. Možete pristupiti EPSON Status Monitor 3 iz vašeg upravljački program za pisač. Uklanjanje ove će slobodan gore neki sistem izvori.)
Važno ** ** Zatvorite sve prozore preglednika uključujući i ovaj prije nego što kliknete Fix provjereno.

Zatim pokrenite CCleaner. Koristi zadane opcije.
Ukoliko nemate CCleaner molimo ga instalirali. Ovdje
Nakon što je otvoren CCleaner koristiti zadane opcije i kliknite Analizirajte i ona će se prikazati evidencija što će biti uklonjen. Sljedeća kliknite Pokreni čistiju ukloniti sve.
Sljedeća na gornjoj lijevoj strani odaberite CCleaner pitanja karticu.
Kliknite Scan for pitanja. Zatim kliknite Popravi odabrane probleme.
On će od vas zatražiti da napravite backup. Na prvoj vožnji Htjela predlažemo da radim tako.

Zatim ponovno čizma tvoj računalo i započeti korake u moj sljedeći post.
Old 13 kol 2007, 19:00
Moderator / ica grupe

Pokreni ovaj online scanKaspersky
Kada se skeniranje završi Spremi rezultate iz scan!
Molimo spremite ga kao tekstualnu datoteku.
U narednih post Idi kliknite Advanced.
Pomaknite se dolje i kliknite na Manage Attachments i dodati kao privitak zapisniku.
Old 14 kol 2007, 01:52
Administrator Group

Ljepušan siguran da je ovo smitfraud virus, Spybot, a ostatak se neće popraviti.

http://www.thecomputerforums.co.uk/f...dfix-exe-5469/

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 14 kol 2007, 03:01
Moderator / ica grupe

Da je on vodio u škripac i dolazi pravo nazad.
Nakon što sam vidjeti online scan izvješće Siguran sam da ćemo ga ponovno prikazivati.
Old 14 kol 2007, 03:02
Administrator Group

Popravak treba pokrenuti u sigurnom načinu rada.
Old 14 kol 2007, 14:15
Member Group

Bok,

Hvala za vaša pomoć tako daleko.

Ja sam učinio sve što je predložen, ali kad sam došao za obavljanje on-line skeniranje za Kasperski ga nije uspio skinuti i ovu poruku naznačeno razlog neuspjeha "morate imati administratorska prava na ovom računalu;
također mora imati IE sigurnosne postavke na Medium razini. "Vjerojatno je to zbog virusa ima hijacked sigurnosne postavke!

Gdje da idem dalje?

Pozdravi

Wayne
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.