פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה

Register

איך אני יכול להסיר תוכנות זדוניות מושחת?

Reply

שרשרת כלים
Old אוגוסט 13 2007, 17:37
חבר קבוצת

Question איך אני יכול להסיר תוכנות זדוניות מושחת?

לאחרונה אני שם לב צהוב משולש אזהרה ו-POP-UPS וייעץ כי המחשב שלי היה נגוע בתוכנות ריגול. כאשר לחיצה על מוקפץ לקח לי כמה אתרים מנסים למכור אנטי וירוס וכו 'אז אני שם לב שאני לא יכול לגשת ללוח הבקרה שלי או משימה אורוה שלי - יש לי אזהרות "פעולה זו בוטלה עקב ההגבלות על מחשב זה. אנא צור קשר עם מנהל ....". אני מנהל.

ניסיתי להגיע להיפטר ממנו על ידי smitfraud, אשר עשה לזהות כמה Hi-הגבהה ו הופיעו להיפטר הצהוב משולש ואני יכול לגשת ללוח הבקרה ... עד למחרת, כאשר חזרו המשולש ולא לגשת ללוח הבקרה שוב.

אני הורדתי את האנטי וירוס השונים וכן חייב להיפטר של משולש צהוב (spybot ו-בריבוע) והרבה אחרים nasties, אבל אני לא יכול לגשת ללוח הבקרה. ניסיתי לרוץ "control.exe" ואני עדיין לקבל את "הפעולה בוטלה" messsage. ניסיתי לשחזר ssytem והיא לא עושה את זה, אומר לי שום דבר לא השתנה!

בבקשה שמישהו יעזור לי. ביצעתי המצורפת האחרון smitfraud יומן ו לנקות אם זה עוזר לאף אחד.

דרישת שלום

וויין
קבצים מצורפים
File Type: txt סריקת וירוסים 14aug07.txt (5.2 KB, 25 צפיות)
File Type: txt וירוס לנקות יומן 14 aug07.txt (1.3 KB, 26 צפיות)
Old אוגוסט 13 2007, 17:49
מנהל קבוצת

Default איך אני יכול להסיר תוכנות זדוניות מושחת?

ברוכים הבאים ל TCF.
מאפשר להתחיל כאן.

עובר למצב הוספה / הסרה של תוכניות ותראה אם יש משהו שאתה לא יודע להיות שם הותקן שאתה יכול לבטל את התקנה. כמו סרגלי כלים.

הורד HijackThis כאן
לאחר שהורדת את זה התקנה / שמור אותו בתיקיה זה לבדו! זה חשוב לעבוד על זה כמו שצריך.
לדוגמה לשמור ב-C: \ Program Files \ hijackthis
אתה יכול ליצור קיצור דרך על שולחן העבודה.
לאחר פתיחת תוכנית המותקנת ובחר האם מערכת סריקה ולשמור logfile.
** חשוב אין לך לחטוף תיקון זה שום דבר. רוב מה שהוא ימצא יהיה מזיק או אפילו חובה.
שמור את היומן כקובץ. הקובץ txt.
בחודש הבא לכתוב לך לחץ מתקדם.
גלול למטה ולחץ על ניהול קבצים מצורפים ולהוסיף את יומן כקובץ מצורף.

לאחר שראו את HJT Log אנחנו יכולים ללכת משם.
Old אוגוסט 13 2007, 17:52
מנהל קבוצת

דיברתי מוקדם מדי.
אם לא ניתן להגיע אל לוח הבקרה פשוט להריץ את הסריקה HJT בבקשה.
כמו כן, מה היה שמו של Spybot דברים לא יכול לתקן?
Old אוגוסט 13 2007, 18:16
חבר קבוצת

Post איך אני יכול להסיר תוכנות זדוניות מושחת?

הי,

ביצעתי את מצורף קובץ היומן עבור לחטוף זה. אתה לא בטוח מה משמעות הדבר על ידי "לך מתקדם"? אני לא חושב שהיה שם כל קובץ spybot כי לא יכלו להתמודד איתו.

תודה על ההתעניינות שלך ולעזור. אני הולך לישון עכשיו, היא 02,15 ב בריטניה ואני בעבודה מחר מוקדם, זו הבעיה יש לי נהג משוגע מספיק הערב.

וויין
קבצים מצורפים
File Type: txt hijackthis log14aug07.txt (12.0 KB, 21 צפיות)
Old אוגוסט 13 2007, 18:57
מנהל קבוצת

יש לך מספר anti-malware/spyware ואנטי וירוס לפעול.
האם גירסאות אלה לדין או תשלום? אם הניסיון לבטל את הגירסאות אז להתקין אותם. הם בסכסוך אחד עם השני.
אם אתה צריך עצה טובה ללא תשלום על תוכניות ולאחר מכן עדכן אותנו ואנו מקבלים שתגדיר.
אתה רק צריך להפעיל אנטי וירוס אחד, אחד, אולי 2 חומת אש תוכנות ריגול blockers. הכל היה יכול להיות בחינם.
אתה יכול להיות מספר סורקים אבל בזמן אמת הוא חסר הגנה ובדרך כלל יש צורך לקחת יותר מדי resorces על מה שהם עושים. תוכנות ריגול blockers טובים.

לך כאן http://www.java.com ועדכן את ג 'אווה.

להלן לא בהכרח ריגול / תוכנה זדונית, אך אנו מציעים לך מקום סימון ליד את הערכים הבאים, כמו תוכניות אלה עשויות להיות תופס משאבי מערכת. פתח HJT ובחר לבצע סריקת מערכת בלבד.
O4 - HKLM \ .. \ Run: [SunJavaUpdateSched] C: \ Program Files \ Java \ j2re1.4.2_03 \ bin \ jusched.exe
(תיאור: Sun Java עדכון לו"ז. המחאות העדכונים. לא הכרחי. מסיר ערך זה יהיה לשחרר כמות קטנה של משאבי המערכת.)
O4 - HKLM \ .. \ Run: [GSICONEXE] gsicon.exe
(תיאור: מודם ADSL לפקח מ רשתות Eicon (לידי שימוש על ידי BT עבור שירות פס רחב לאינטרנט למשל). האם יושבת בבטחה מבלי להשפיע על החיבור - כל זה הוא עושה לתת אינדיקציה קישוריות וגישה מתקנים את האבחון. הסרת ערך זה יהיה לשחרר כמה משאבי מערכת.)
O4 - HKLM \ .. \ Run: [TkBellExe] \ "C: \ Program Files \ Common Files \ Real \ Update_OB \ realsched.exe \"-osboot
(תיאור: RealPlayer המתזמן. מיותר לחלוטין. מסיר ערך זה יהיה לשחרר כמות קטנה של משאבי המערכת.)
O4 - Global Startup: Adobe Gamma Loader.exe.lnk = C: \ Program Files \ Common Files \ Adobe \ כיול \ Adobe Gamma Loader.exe
(תיאור: מתאים לפקח הצבעים בכל התוכניות, כולל Photoshop. זה נדרש על ידי כמה אנשי מקצוע שרוצים הגרפיקה שלהם לפקח מכויל. רוב משתמשים ביתיים לא צריך את זה, ולכן צריך להסיר רשומה זו.)
O4 - Global Startup: AOL 9.0 טריי Icon.lnk = C: \ Program Files \ AOL 9.0a \ aoltray.exe
(תיאור: AOL סמל מגש המערכת. לא הכרחי. מסיר ערך זה יהיה לשחרר כמות קטנה של משאבי המערכת.)
O4 - Global Startup: Epson מצב צג 3 סביבה בדוק 2.lnk = C: \ Windows \ System32 \ Spool \ drivers \ W32X86 \ 3 \ E_SRCV0 2.EXE
(תיאור: Epson מעקב אחר מצב 3 הוא כלי עזר תוכנית המנטרת את המדפסת והוא נותן לך מידע על המצב הנוכחי, כולל את סכום שנותר בטונר. ההדפסה אם מתרחשת שגיאה, מעקב אחר מצב גם מספק לך הודעה המתארת את השגיאה. אתה יכול לגשת Epson 3 מ 'מעקב אחר סטטוס של מנהל המדפסת. מסיר זה יהיה לשחרר כמה משאבי מערכת.)
** ** חשוב לסגור את כל חלונות הדפדפן כולל את זה לפני שתלחץ על תקן מסומן.

לאחר מכן הפעל CCleaner. השתמש את אפשרויות ברירת המחדל.
אם אין לך CCleaner בבקשה להתקין את זה. כאן
לאחר CCleaner פתוחה להשתמש בברירת המחדל, ולחץ על אפשרויות ניתוח והיא תציג יומן של מה יוסרו. הבא לחץ על הפעלה הניקוי כדי להסיר את הכל.
הבא על העליונה משמאל CCleaner בחר את הכרטיסייה נושאים.
לחץ על סרוק נושאים. לאחר מכן לחץ על תקן סוגיות שנבחרו.
היא תתבקש לבצע גיבוי. עבור בכורה הייתי מציע לעשות זאת.

לאחר מכן לאתחל מחדש את המחשב ולהתחיל את הפעולות שלי ליד לכתוב.
Old אוגוסט 13 2007, 19:00
מנהל קבוצת

הפעלה זו סריקה מקוונתKaspersky
כאשר הסריקה תסתיים שמור את התוצאות של הסריקה!
אנא שמור את זה בתור קובץ טקסט.
בחודש הבא לכתוב לך לחץ מתקדם.
גלול למטה ולחץ על ניהול קבצים מצורפים ולהוסיף את יומן כקובץ מצורף.
Old 14 אוגוסט 2007, 01:52
מנהל קבוצת

זה די בטוח הוא smitfraud וירוס, spybot והשאר לא לתקן את זה.

http://www.thecomputerforums.co.uk/f...dfix-exe-5469/

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 14 אוגוסט 2007, 03:01
מנהל קבוצת

כן, הוא רץ את התיקון והוא הגיע זכות חזרה.
אחרי שאני רואה את הדו"ח מקוון סריקה אני בטוח שאנחנו יהיה מפעיל אותו שוב.
Old 14 אוגוסט 2007, 03:02
מנהל קבוצת

התיקון צריך להיות מפעיל במצב בטוח.
Old 14 אוגוסט 2007, 14:15
חבר קבוצת

הי,

תודה על העזרה שלך עד כה.

אני כל מה שעשיתם הציע אבל כאשר אני בא לבצע את הסריקה על שורת עבור Kasperski להוריד את זה נכשל, ולאחר ההודעה עולה הסיבה לכישלון "אתה חייב להיות בעל הרשאות ניהול במחשב זה;
כמו כן, אתה חייב לקבל את הגדרות האבטחה ל-IE את ברמה בינונית. "יש להניח שזה וירוס כי יש שנחטף את הגדרות האבטחה!

לאן אני הולך לעשות עכשיו?

דרישת שלום

וויין
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
האם זה להסיר כל תוכנה זדונית? Bubba וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 5 עד ה -30 בחודש ינואר 2009 10:45
תולעת להסיר לעזור nothingonearth וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 1 16th פברואר 2008 05:36
הסר WinZix Skidaddle וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 24 -10 ינואר 2008 23:17
ממוצע צביעות להסיר וירוס TomIsFat וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 6 30 דצמבר 2007 16:11
Malware! אין אפשרות לגשת הוספה / הסרה של תוכניות! trevy3 וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 17 19th נובמבר 2007 11:50
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.