![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Es nesen pamanīju dzeltens brīdinājuma trīsstūri un pop-ups padomus, ka mans dators ir inficēts ar spiegprogrammatūru. Nospiežot pop-up bija man dažām vietām cenšas pārdot anti-virus uc Tad es ievēroju, ka es nevarētu piekļūt savam kontroles panelis vai mans uzdevums silītē - I got brīdinājums "Šī darbība ir anulēts dēļ ierobežojumiem attiecībā uz šajā datorā. sazinieties ar administratoru ....". Es esmu administrators.
Es centos, lai atbrīvotos no tā, ko smitfraud, kas bija identificēt dažas nolaupīšanas, un bija jāatbrīvojas no dzelteno trijstūri un es varētu piekļūt vadības panelis ... līdz nākamā dienā, kad trīsstūris atgriezās un nav piekļuves kontroles panelis atkal. Es lejupielādēt dažādas anti-vīrusu un ir vaļā dzelteno trijstūri (Spybot un kvadrāta) un daudz citu nasties, bet es nevaru piekļūt vadības paneli. I've tried kustību "control.exe", un es joprojām saņemat "darbība anulēts" messsage. Es mēģināju ssytem atjaunot un tas nedrīkst to darīt, stāstot man nekas nav mainījies! Lūdzu palīdziet man kāds. Esmu pievienots pēdējais smitfraud žurnālu un satīrīt, ja tas palīdz kāds. sveicieni Wayne |
|
|
|||
|
|||
|
Welcome to TCF.
Ļauj sākt šeit. Iedziļināties Pievienot / noņemt programmas un redzēt, ja kaut ko zināt, nevajadzētu būt tur ir uzstādīta, ka varat un instalēt. Like rīkjoslas. Download HijackThis Šeit Kad esat to lejupielādēt install / saglabāt to pašu mapi! Tas ir svarīgi, lai tā darbotos pareizi. Piemēram izņemot in C: \ Program Files \ HijackThis Jūs varat izveidot saīsni darbvirsmā. Kad uzstādītas atvērt programmu un izvēlieties Vai sistēmas skenēšanu un ietaupīt logfile. ** Svarīgi Jums nav nolaupīt Tas nosaka kaut ko vēl. Lielākā daļa no tā konstatē, būs nekaitīgi vai pat nepieciešama. Saglabāt žurnālā, kā. Txt failu. Ar nākamo pasta noklikšķiniet uz Doties Advanced. Ritiniet uz leju un noklikšķiniet uz Pārvaldīt pielikumus un pievienot žurnālā, kā pielikumu. Pēc iepazīšanās HJT log mēs varam doties no turienes. |
|
|
|||
|
|||
|
Es runāju pārāk ātri.
Ja Jūs nevarat nokļūt uz vadības paneļa ieskriet HJT skenēšanu please. Arī kāds bija nosaukums stuff Spybot nevar noteikt? |
|
|
|||
|
|||
|
Čau,
Esmu pievienots log failu nolaupīt to. Nezināt, kas jums nozīmē "iet uzlabotais"? Es nedomāju, ka kāds fails, Spybot nevar tikt galā. Paldies par jūsu ieinteresētību un palīdzību. Es došos gulēt tagad, tas ir 02,15 Apvienotajā Karalistē, un es esmu darbā rīt agri, šī problēma ir licis man crazy pietiekami šovakar. Wayne |
|
|
|||
|
|||
|
Jums ir vairākas anti-malware/spyware un pretvīrusu darbību.
Vai šiem izmēģinājuma versijas vai samaksāts? Ja izmēģinājuma versijas tam un instalēt tos. Tie ir pretrunā viens ar otru. Ja jums vajadzīgs padoms attiecībā uz labas bezmaksas programmas, pēc tam ļauj mums, un mēs saņemam iestatāt. Jums tikai palaist Antivirus, viena firewall un varbūt 2 spyware blokatoriem. Visi var būt bija par brīvu. Var būt vairāki skeneru, bet reālā laika aizsardzības un-nepieciešams, un parasti aizņem pārāk daudz resorces par to, ko viņi dara. Spiegprogrammatūras bloķētāji ir labāk. Go here http://www.java.com un atjaunināt savu Java. Šādas nebūt spyware / malware, bet mēs iesakām vieta atzīme pie šiem ierakstiem, jo šīs programmas var būt uzsākšanai sistēmas resursus. Open HJT un izvēlieties Vai System Scan Tikai. O4 - HKLM \ .. \ Run: [SunJavaUpdateSched] C: \ Program Files \ Java \ j2re1.4.2_03 \ bin \ jusched.exe (Apraksts: Sun Java update plānotājs. Pārbauda, vai nav atjauninājumu. Nav nepieciešams. Novēršot šo ierakstu atbrīvos neliela sistēmas resursu.) O4 - HKLM \ .. \ Run: [GSICONEXE] gsicon.exe (Apraksts: ADSL modemu monitors EICON Networks (kā to izmanto BT tās platjoslas interneta pakalpojumus, piemēram). Var droši invalīdiem, neskarot pieslēgums - tas viss tomēr ir sniegt norādes par savienojumu un piekļuves diagnostikas iekārtas. Novēršot šo ierakstu atbrīvos dažus sistēmas resursus.) O4 - HKLM \ .. \ Run: [TkBellExe] \ "C: \ Program Files \ Common Files \ Real \ Update_OB \ realsched.exe \"-osboot (Apraksts: RealPlayer plānotājs. Pilnīgi nevajadzīga. Novēršot šo ierakstu atbrīvos neliela sistēmas resursu.) O4 - Global Startup: Adobe Gamma Loader.exe.lnk = C: \ Program Files \ Common Files \ Adobe \ Calibration \ Adobe Gamma Loader.exe (Apraksts: koriģē uzraudzīt krāsas visās programmās, tostarp Photoshop. Ir vajadzīgi daži grafikas profesionāļiem, kuri vēlas, lai viņu kontrolēt kalibrēts. Parasti mājas lietotājiem nav nepieciešams, un tādējādi viņiem vajadzētu noņemt šo ierakstu). O4 - Global Startup: AOL 9,0 Tray Icon.lnk = C: \ Program Files \ AOL 9.0a \ aoltray.exe (Apraksts: AOL sistēmas ikonu. Nav nepieciešams. Novēršot šo ierakstu atbrīvos neliela sistēmas resursu.) O4 - Global Startup: EPSON Status Monitor 3 Environment Check 2.lnk = C: \ WINDOWS \ system32 \ spool \ drivers \ W32X86 \ 3 \ E_SRCV0 2.EXE (Apraksts: EPSON Status Monitor 3 ir noderīgas programma, kas uzrauga jūsu printeri un sniedz jums informāciju par savu pašreizējo statusu, to skaitā summa atlikušo tonera. Ja drukas kļūda notiek, Status Monitor arī piedāvā ziņu apraksta kļūdu. Jūs varat piekļūt Epson Status Monitor 3 no printera draiveri. Novēršot šo atbrīvos dažus sistēmas resursus.) ** Svarīgi ** Aizveriet visas pārlūkprogrammas logus, ieskaitot šo vienu pirms noklikšķinot Fix Checked. Tad palaist CCleaner. Izmantojiet noklusējuma opcijas. Ja jums nav CCleaner, lūdzu, instalējiet to. Šeit Kad CCleaner ir atvērts izmantot noklusējuma opcijas un noklikšķiniet analizēt un tas rāda žurnālu, kas tiks noņemts. Nākamā noklikšķiniet uz Izpildīt Apkopēja noņemt visu. Nākamais augšējā kreisajā CCleaner izvēlieties Jautājumi tab. Noklikšķiniet uz Scan jautājumos. Tad noklikšķiniet uz Labot izvēlētajiem jautājumiem. Tas liks jums veikt backup. Attiecībā uz pirmās sērijas es ieteiktu to darīt. Tad re-boot datoru un sākt manā nākamajā pastu soļus. |
|
|
|||
|
|||
|
Palaist šo online scanKaspersky
Kad skenēšana ir pabeigta Save no skenēšanas rezultātus! Lūdzu, saglabājiet to kā teksta failu. Ar nākamo pasta noklikšķiniet uz Doties Advanced. Ritiniet uz leju un noklikšķiniet uz Pārvaldīt pielikumus un pievienot žurnālā, kā pielikumu. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Diezgan pārliecināts, ka šī ir smitfraud vīrusu, Spybot un atpūtas nebūs salabot.
|
|||
|
|||
|
Jā, viņš vadīja nosaka un tas atnāca tiesības atpakaļ.
Pēc tam, kad es redzu online scan ziņojumu, es esmu pārliecināts, ka mums būs darboties atkal. |
|
|
|||
|
|||
|
Fix nepieciešams palaist drošajā režīmā.
|
|
|
|||
|
|||
|
Čau,
Thanks for your help so far. Es esmu darījusi visu, kas jums ieteica, bet kad es atnācu, lai veiktu on-line skenēšanu Kasperski tā nav var lejupielādēt, un šis ziņojums norāda neveiksmes iemesls "Jums ir jābūt administratora tiesības uz šī datora jums ir arī jābūt IE drošības iestatījumus uz Medium līmenī. "Iespējams tas ir tāpēc, ka vīruss ir nolaupīti drošības iestatījumus! Kur es varu iet tālāk? Sveicieni Wayne |