![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am observat recent un triunghi galben de avertizare şi pop-up-uri de consultanţă pe care calculatorul meu a fost infectat cu spyware. Când faceţi clic pe de tip pop-up, el mi-a luat la unele site-uri care încearcă să-şi vândă anti-virus, etc, atunci am observat că aş putea să nu-mi acceseze panoul de control sau a mea sarcină iesle - Am avertismente "această operaţiune a fost anulat din cauza restricţiilor de pe acest computer., vă rugăm să contactaţi administratorul ....". Sunt administrator. Am încercat eliminarea prin smitfraud, care a făcut identifica unele hi-jacking şi a apărut pentru a scapa de triunghi galben şi am putut accesa panoul de control ... până a doua zi, când sa întors şi triunghi nu au acces la panoul de control din nou. Am descarcat de diferite anti-virus şi au scăpat de triunghi galben (spybot-şi un pătrat) şi o mulţime de alte nasties, dar eu nu pot accesa panoul de control. Am încercat să ruleze "control.exe" şi încă obţine "operaţiune anulat" messsage. Am încercat ssytem de restaurare, iar acesta nu va face acest lucru, spunandu-mi sa schimbat nimic! Vă rog să mă ajute cineva. Am ataşat ultimele smitfraud jurnal şi curat în cazul în care vă ajută nimeni. cu respect Wayne |
|
| |||
| |||
| Bine ati venit la TCF. Să încep de aici. Du-te în Adăugare / eliminare programe şi să vedeţi dacă ştii nimic nu ar trebui să fie acolo a fost instalat pe care le puteţi instala ONU. Ca şi bare de instrumente. Download HijackThis Aici Odată ce aţi descărcat-o install / salvaţi-l să-l propria dosar!!! Acest lucru este important pentru ca acesta să funcţioneze corect. De exemplu, salvaţi în C: \ Program Files \ hijackthis Apoi, puteţi crea o comandă rapidă pe desktop. Odată instalat deschide programul şi selectaţi Fă-un sistem de scanare şi a salva LogFile. ** Important Nu aveţi hijack Aceasta repara nimic încă. Cea mai mare parte a ceea ce se constată va fi inofensiv sau chiar sunt necesare. Salvaţi ca un jurnal. Txt. În următorul post faceţi clic pe Go Advanced. Derulaţi în jos şi faceţi clic pe Gestionare Ataşări şi adăugaţi jurnal într-o anexă separată. După ce a văzut HJT log putem pleca de acolo. |
|
| |||
| |||
| Am vorbit prea curând. Dacă nu se poate ajunge la panoul de control doar rula HJT scanare vă rog. De asemenea, ceea ce a fost cunoscut sub numele de chestii Spybot nu a putut stabili? |
|
| |||
| |||
| Salut, M-am ataşat de fişier jurnal pentru acest hijack. Nu sunteţi sigur ce înţelege prin "du-te avansat"? Nu cred că nu a existat nici un fişier pe care spybot nu putea face faţă. Vă mulţumim pentru interesul şi de a ajuta. Mă duc la culcare acum, este de 02.15, în Marea Britanie şi eu sunt la locul de muncă mâine devreme, această problemă a condus-mi nebun destul in seara asta. Wayne |
|
| |||
| |||
| Ai mai multe anti-malware/spyware şi anti-virus să fie difuzate. Sunt aceste versiuni de proces sau de plătit? Dacă versiunile apoi un proces-le instala. Ei conflict unul cu celălalt. Dacă aveţi nevoie de consiliere cu privire la bun gratuit programe apoi ne da de ştire, iar noi va vor face înfiinţat. Ar trebui să rulaţi doar un antivirus, un firewall si poate spyware 2 blocante. Toate pot fi avut în mod gratuit. Puteţi avea mai multe scanere dar de protecţie în timp real, este necesar un-şi, de obicei, ia prea mult resorces pentru ceea ce fac ei. Spyware blocante sunt mai bune. Du-te aici http://www.java.com şi să vă actualizaţi Java. Următoarele nu sunt neapărat spyware / malware-ului, dar vă sugerăm să vă puneţi un semn de selectare lângă următoarele menţiuni, ca aceste programe pot fi preluarea resurselor sistemului. Deschideţi HJT şi selectaţi Nu Numai un sistem de scanare. O4 - HKLM \ .. \ Run: [SunJavaUpdateSched] C: \ Program Files \ Java \ j2re1.4.2_03 \ bin \ jusched.exe (Descriere: Sun Java actualizare scheduler. Controale pentru actualizări. Nu este necesar. Ştergerea această intrare va elibera o cantitate mică de resurse de sistem.) O4 - HKLM \ .. \ Run: [GSICONEXE] gsicon.exe (Descriere: modem ADSL de la monitor Eicon Networks (aşa cum este folosit de către BT pentru Internet de bandă largă de servicii, de exemplu). Poate fi dezactivată în condiţii de siguranţă, fără a afecta conectare - toate acestea nu se da o indicaţie de conectivitate şi acces la facilităţile de diagnostic. Eliminarea acestei intrare va elibera unele resurse de sistem.) O4 - HKLM \ .. \ Run: [TkBellExe] \ "C: \ Program Files \ Common Files \ Real \ Update_OB \ realsched.exe \"-osboot (Descriere: RealPlayer scheduler. Complet inutile. Ştergerea această intrare va elibera o cantitate mică de resurse de sistem.) O4 - Global Startup: Adobe Gamma Loader.exe.lnk = C: \ Program Files \ Common Files \ Adobe \ Etalonare \ Adobe Gamma Loader.exe (Descriere: Ajusteaza monitoriza culori pentru toate programele, inclusiv Photoshop. Nu este nevoie de unele elemente grafice profesioniştilor care doresc lor monitor calibrat. Majoritatea utilizatorii de acasă nu vor avea nevoie de el, şi, prin urmare, ar trebui să elimine această intrare.) O4 - Global Startup: AOL 9.0 Tray Icon.lnk = C: \ Program Files \ AOL 9.0a \ aoltray.exe (Descriere: AOL pictograma tavă. Nu este necesar. Ştergerea această intrare va elibera o cantitate mică de resurse de sistem.) O4 - Global Startup: EPSON Status Monitor 3 Mediu Verificaţi 2.lnk = C: \ Windows \ system32 \ Spool \ DRIVERS \ W32X86 \ 3 \ E_SRCV0 2.exe (Descriere: EPSON Status Monitor 3 este un program utilitar care monitorizează imprimanta dvs. şi vă oferă informaţii despre starea acestuia curentă, inclusiv cantitatea de toner rămas. Dacă apare o eroare de tipar, statutul Monitorul vă oferă, de asemenea, cu un mesaj de eroare care descriu. Aveţi posibilitatea de a accesa EPSON Status Monitor 3 de la driverul de imprimantă. Înlăturarea acestui va elibera unele resurse de sistem.) Important ** ** Închideţi toate ferestrele de browser inclusiv aceasta înainte clic pe Fix Checked. Apoi rulaţi CCleaner. Folosiţi opţiunile implicite. Dacă nu aveţi CCleaner vă rugăm să-l instalaţi. Aici După ce este deschisă CCleaner utiliza opţiunile implicite şi faceţi clic pe analiza şi va afişa un jurnal a ceea ce vor fi eliminate. Înainte faceţi clic pe Executare Cleaner pentru a elimina tot. Înainte de pe partea superioară stângă a CCleaner selectaţi Probleme filă. Faceţi clic pe Scan pentru problemele. Apoi, faceţi clic pe Fix selectate probleme. Aceasta vă va solicita să faceţi o copie de siguranţă. Pentru prima rula Aş sugera a face acest lucru. Apoi, re-boot pe computerul dumneavoastră şi de a începe paşii din următorul post. |
|
| |||
| |||
| Rulaţi acest online de scanareKaspersky Când scanarea este terminat Salvaţi rezultatele de la scanare! Vă rugăm să salvaţi-o ca pe un fişier text. În următorul post faceţi clic pe Go Advanced. Derulaţi în jos şi faceţi clic pe Gestionare Ataşări şi adăugaţi jurnal într-o anexă separată. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Destul de sigur că aceasta este o smitfraud virus, spybot, iar restul nu se va repara.
| |||
| |||
| Da el a fugit de repara şi a venit imediat. După ce am vedea online de scanare raport Sunt sigur că ne va fi să fie difuzate din nou. |
|
| |||
| |||
| Remedierea trebuie să se execute în modul de siguranţă. |
|
| |||
| |||
| Salut, Vă mulţumim pentru ajutorul de până acum. Am făcut tot ceea ce a sugerat, dar când am venit să efectueze on-line de scanare pentru Kasperski acesta nu a reuşit să descărcaţi, şi acest mesaj a indicat motivul pentru lipsa "Trebuie să aveţi drepturi administrative asupra acestui computer; Puteţi, de asemenea, trebuie să aibă IE setarile de securitate la nivel de medie ". Probabil acest lucru se datorează faptului că virusul a furată de setarile de securitate!! În cazul în care nu fac în continuare? Cu respect Wayne |