мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Вирус, Спыуаре и безбедност

Register

Како да уклоните погоршавају штетне садржаје?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 13 авг 2007, 17:37
Мембер Гроуп

Question Како да уклоните погоршавају штетне садржаје?

Недавно сам приметио жуте троугао упозорења и поп-уп прозора саветовање да мој рачунар је окужен са спыуаре. Када кликнете на поп-уп он узе ми да неке веб локације покушава продати анти-вирус и сл онда сам приметио да ми није могла приступити својој контролној табли или мој задатак јасле - Имам упозорења "ове операције је отказан због ограничења на овом рачунару. контактирајте администратора ....". Ја сам администратор.

Покушао сам узимајући ослободити од којег га смитфрауд, што учини идентификовати неке хи-јацкинг појавио и да бисте добили ослободити од жуте троугао и ја могао приступити цонтрол панел ... до следећег дана кад се вратио троугао и нема приступ контролној табли поново.

Ја скинути разне анти-вирус и да има је добио ослободити од жутих троугла (и Спыбот-квадратна) и многе друге настиес, али ја не могу да приступим на контролној табли. Иве 'суђен трчање "цонтрол.ексе" и ЈА па ипак добити "операције отказан" месссаге. ЈА суђен ссытем вратити и он неће то учинити, теллинг ме ништа се променило!

Плеасе хелп ме неко. Ја сам задњих смитфрауд приложен записник и поспремити ако то помаже никоме.

поздрави

Уаыне
Аттацхед Филес
File Type: txt вирус помно 14ауг07.ткст (5.2 КБ, 25 погледа)
File Type: txt вирус поспремити лог 14 ауг07.ткст (1.3 КБ, 26 прегледа)
Old 13 авг 2007, 17:49
Модератор / ица групе

Default Како да уклоните погоршавају штетне садржаје?

Добродошли на ТЦФ.
Омогућава покретање овде.

Иди на Додај / Уклони програме и видети ако било што знаш не би требали бити тамо да је инсталиран, можете де-инсталирате. Као и алатне траке.

Доунлоад ХијацкТхис Овде
Након што сте га преузели Инсталл / сачувајте га у свој 'сопствени фолдер! То је важно за њега како би исправно функционисао.
На пример сачувати у Ц: \ Програм Филес \ хијацктхис
Потом можете да креирате пречицу на радној површини.
Једном инсталирана отворите програм и изаберите Да ли је систем скенирати и спасити логфиле.
Важно ** Немате Хијацк То шкрипац било што још. Већина онога што ће се пронађе безопасни или чак обавезна.
Сачувајте се пријавите као. Ткст датотеку.
У наредних пост Иди кликните на Адванцед.
Померите се доле и кликните на Манаге Аттацхментс и додати као прилог записнику.

После кад ХЈТ пријавите можемо отићи оданде.
Old 13 авг 2007, 17:52
Модератор / ица групе

Сам разговарао прерано.
Ако не можете доћи до цонтрол панел само покренете скенирање ХЈТ плеасе.
Осим тога што је име од ствари Спыбот није могао поправити?
Old 13 авг 2007, 18:16
Мембер Гроуп

Post Како да уклоните погоршавају штетне садржаје?

Здраво,

И'ве придрул̌ене лог датотеку киднаповати за то. Нисте сигурни шта је значило бы "иди адванцед"? ЈА донт 'мислити онде је било који филе који Спыбот није могла бавити.

Хвала на Вашем интересу и помоћи. Ја одлазим у кревет сада, то је у Великој Британији и 02/15 И'м ат уорк сутра рано, овај проблем има довољно луди дривен ме вечерас.

Уаыне
Аттацхед Филес
File Type: txt хијацктхис лог14ауг07.ткст (12.0 КБ, 21 погледа)
Old 13 авг 2007, 18:57
Модератор / ица групе

Имате више анти-малуаре/спыуаре и анти-вирус покренут.
Јесу ли ове верзије или плаћен / а? Ако верзије онда де-инсталирате их. Они су у сукобу са сваки остали.
Ако треба савет о добру бесплатни програми онда јавите нам и ми ћемо вас подешен.
Требате само покренути Антивирус, један фиреуалл и можда 2 спыуаре блокатори. Све се може је бесплатно.
Можете имати више скенери, али у реалном времену за заштиту УН-а је потребно и обично заузимају превише ресорцес за оно што им је чинити. Спыуаре блокатори су бољи.

Иди овде хттп://ууу.јава.цом и модернизирати своје Јаву.

Следеће су не нужно спыуаре / злонамерних програма, али препоручујемо да ставимо квачица поред следећих ставки, како се ти програми мај бити узимање ресурсе система. И изаберите Отворити ХЈТ направити Сыстем Сцан Само.
О4 - ХКЛМ \ .. \ Рун: [СунЈаваУпдатеСцхед] Ц: \ Програм Филес \ Јава \ ј2ре1.4.2_03 \ бин \ јусцхед.ексе
(Опис: Сун Јава модернизирати планер. Чекови за исправке. Није потребно. Уклањање данашји улажење воља слободан горе малу количину системских ресурса.)
О4 - ХКЛМ \ .. \ Рун: [ГСИЦОНЕКСЕ] гсицон.ексе
(Опис: АДСЛ модем монитор из Еицон Нетуоркс (као што је користио за своје БТ Широкопојасни интернет сервис за пример). Могу са сигурношћу бити онемогућена без утицаја на везу - све то чини се дају назнаке о Повезивање и приступ до дијагностички садржаји. Уклањање овог уноса ће ослободити неких системских ресурса.)
О4 - ХКЛМ \ .. \ Рун: [ТкБеллЕксе] \ "Ц: \ Програм Филес \ Цоммон Филес \ Реал \ Упдате_ОБ \ реалсцхед.ексе \"-осбоот
(Опис: РеалПлаыер планер. Потпуно непотребно. Уклањање данашји улажење воља слободан горе малу количину системских ресурса.)
О4 - Глобал Стартуп: Адобе Гамма Лоадер.ексе.лнк = Ц: \ Програм Филес \ Цоммон Филес \ Адобе \ Калибрација \ Адобе Гамма Лоадер.ексе
(Опис: подешава монитор боје у свим програмима, укључујући и Пхотосхоп. То је потребно неке графичке професионалце који желе пратити њихову калибриран. Већина кућни корисници неће требати, а тиме би требало да уклоните овај унос.)
О4 - Глобал Стартуп: АОЛ 9,0 Траке Ицон.лнк = Ц: \ Програм Филес \ АОЛ 9.0а \ аолтраы.ексе
(Опис: АОЛ сыстем траы ицон. Није потребно. Уклањање данашји улажење воља слободан горе малу количину системских ресурса.)
О4 - Глобал Стартуп: ЕПСОН Статус Монитор 3 Природа Проверите 2.лнк = Ц: \ Уиндоус \ Сыстем32 \ споол \ дриверс \ У32Кс86 \ 3 \ Е_СРЦВ0 2.ЕКСЕ
(Опис: ЕПСОН 3 Статус Монитор је услужни програм који прати ваш штампач и даје вам информације о његовом тренутном статусу, укључујући и износ преосталих тонер. Ако се грешка појављује штампај, Статус Монитор такође пружа Вам поруку описом грешке. Можете приступити ЕПСОН Статус Монитор 3 из вашег управљачки програм за штампач. Уклањање ове ће слободан горе неки систем извори.)
Важно ** ** Затворите све прозоре прегледача укључујући и овај пре него што кликнете Фикс проверено.

Затим покрените ЦЦлеанер. Користи подразумеване опције.
Уколико немате ЦЦлеанер молимо га инсталирали. Овде
Након што је отворен ЦЦлеанер користите подразумеване опције и кликните Анализирајте и она ће се приказати евиденција шта ће бити уклоњен. Сљедеће кликните Покрени чисти уклоните све.
Сљедеће на горњој левој страни изаберите ЦЦлеанер питања картицу.
Кликните Сцан фор питања. Затим кликните Поправи одабране проблеме.
Он ће од вас тражити да направите бацкуп. На првој вожњи Хтјела предлажемо да радим тако.

Затим поново чизма твој рачунар и започети кораке у мој следећи пост.
Old 13 авг 2007, 19:00
Модератор / ица групе

Покрени овај онлине СцанКасперскы
Када се скенирање заврши Сачувај резултате из Сцан!
Молимо сачувајте га као текстуалну датотеку.
У наредних пост Иди кликните на Адванцед.
Померите се доле и кликните на Манаге Аттацхментс и додати као прилог записнику.
Old 14 авг 2007, 01:52
Администратор Гроуп

Згодан сигуран да је ово смитфрауд вирус, Спыбот, а остатак се неће поправити.

хттп://ууу.тхецомпутерфорумс.цо.ук/ф...дфикс-ексе-5469/

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 14 авг 2007, 03:01
Модератор / ица групе

Да је он водио у шкрипац и долази право назад.
Након што сам видети онлине Сцан извештај Сигуран сам да ћемо га поново приказују.
Old 14 авг 2007, 03:02
Администратор Гроуп

Поправка треба покренути у безбедном начину рада.
Old 14 авг 2007, 14:15
Мембер Гроуп

Здраво,

Хвала за ваша помоћ тако далеко.

Ја сам учинио све што је предложен, али кад сам дошао за обављање он-лине скенирање за Касперски га није успио скинути и ову поруку назначено разлог неуспеха "морате имати администраторска права на овом рачунару;
такође мора имати ИЕ безбедносне поставке на Медиум нивоу. "Вероватно је то због вируса има хијацкед безбедносне подешавања!

Где да идем даље?

Поздрави

Уаыне
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Хоће ли то уклоните све штетне садржаје? Буббле Вирус, Спыуаре и безбедност 5 30 јануар 2009 10:45
Црв уклоните помоћ нотхингонеартх Вирус, Спыуаре и безбедност 1 16 фебруар 2008 05:36
Уклони УинЗикс Скидаддле Вирус, Спыуаре и безбедност 24 10 јануар 2008 23:17
АВГ лицемјерје премештање вирус ТомИсФат Вирус, Спыуаре и безбедност 6 30 децембар 2007 16:11
Заштита од злонамерних програма! Не може да приступи Додај / Уклони програме! тревы3 Вирус, Спыуаре и безбедност 17 19 новембар 2007 11:50
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц