az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Virüs, Spyware ve Güvenlik

Register

Nasıl kötü kötü amaçlı yazılım kaldırabilirim?

Reply

Konu Araçları
Old 13 Ağustos 2007, 17:37
Üye Grubu

Question Nasıl kötü kötü amaçlı yazılım kaldırabilirim?

Son sarı bir uyarı üçgeni ve pop-up benim bilgisayar casus yazılım bulaşmış olduğu danışmanlık fark ettim. Bir pop-up, bazı siteler karşıtı satmaya çalışırken-virüs vb O zaman bu benim kontrol paneli veya görev yemlik erişim couldn't - Ben "Bu işlemi üzerinde kısıtlamalar nedeniyle iptal edildi uyarılar var fark götürdü tıklayarak bu bilgisayarda. başvurun yönetici ....". lütfen Ben yönetici duyuyorum.

Denedim elde bu smitfraud, bazı merhaba belirlemek mi-jacking ve göründü tarafından kurtulmak için sarı üçgen kurtulmak ve kontrol paneli erişim olabilir ... ertesi gün, ne zaman üçgen geri ve erişim kontrol paneli geldi kadar tekrar.

Ben ve çeşitli anti-virüs indirilen var sarı üçgen kurtulmak (Spybot ve bir kare var) ve diğer nasties çok, ama kontrol paneli erişemiyorum. Ben "control.exe" çalışan denedim ve ben hala "operasyonu elde iptal" Mesaj. Ben ssytem geri çalıştı ve yapmayacağım, bana hiçbir şey söylüyorum değişti!

Lütfen bana biri yardımcı olur. Ben son smitfraud giriş ekledim ve eğer kimseye yardımcı temizlemek.

saygılar

Wayne
Ekli Dosyalar
File Type: txt virüs tarama 14aug07.txt (5.2 KB, 25 views)
File Type: txt virüs 14 aug07.txt günlük temizliği (1.3 KB, 26 views)
Old 13 Ağustos 2007, 17:49
Moderatör Grubu

Default Nasıl kötü kötü amaçlı yazılım kaldırabilirim?

Hoşgeldiniz TCF için.
Burada başlangıç sağlar.

Eklemek git / programları kaldırmak ve görmek eğer olmamalıdır orada sizin edebilir yüklemek kurulmuş olduğunu biliyorum bir şey. Araç çubukları gibi.

Yükleme HijackThis Burada
Sonra bu indirdiğiniz yüklemek / kaydetmek için bunu kendi klasör! Bunun için düzgün bir şekilde çalışması için önemlidir.
Örneğin C kaydedin: \ Program Files \ hijackthis
Daha sonra masaüstünde bir kısayol oluşturabilirsiniz.
Sonra program açık yüklü ve Bir sistem taraması yapın ve Logfile kaydedin.
** Önemli NOT Hijack Bu düzeltme henüz bir şey var. Ne bulursa çoğu veya zararsız olabilir hatta gereklidir.
Bir. Txt dosyası olarak günlük kaydedin.
Bir sonraki yazı tıklayın Gelişmiş.
Aşağı doğru gidin ve Yönet'i tıklatın Ekler ve ek olarak giriş ekleyin.

Bu HJT görülmeye sonra oradan gidebilirsiniz giriş yapın.
Old 13 Ağustos 2007, 17:52
Moderatör Grubu

Ben de yakında konuştu.
Eğer paneli sadece HJT lütfen tarama çalıştırmak kontrol etmek için elde edemezsiniz.
Ayrıca ne şeyler Spybot ve düzeltme couldn't adı neydi?
Old 13 Ağustos 2007, 18:16
Üye Grubu

Post Nasıl kötü kötü amaçlı yazılım kaldırabilirim?

Merhaba,

Bu sızmak için günlük dosyası ekledim. Sen değil "düşmek ne anlama geldiğini emin gelişmiş"? Orada herhangi bir dosyayı Spybot başa couldn't olduğunu sanmıyorum.

Gösterdiğiniz ilgi ve yardım için teşekkür ederiz. Yatakta şimdi, bu 02/15 İngiltere'de ise gidiyorum ve iş yerinde yarın erken, bu sorun beni deli yeterli gece tahrik var yaşıyorum.

Wayne
Ekli Dosyalar
File Type: txt hijackthis log14aug07.txt (12,0 KB, 21 kez)
Old 13 Ağustos 2007, 18:57
Moderatör Grubu

Birden çok anti-malware/spyware ve anti-virüs çalıştırıyorum.
Bu deneme sürümü veya ücretli mi? Eğer deneme sürümlerinin ardından BM onları yükleyin. Birbirleriyle Bu çatışma.
Eğer iyi ücretsiz programlar hakkında bilgi gerek sonra bize bu bilgileri, size kurmak olacaktır sağlar.
Sadece ve belki de 2 casus blokörleri bir Antivirus, bir güvenlik duvarı çalıştırmak gerekir. Tüm ücretsiz bulunabilmektedir.
Birden çok tarayıcı fakat gerçek zamanlı koruma BM ise gerekli ve genellikle ne yapmak için çok fazla resorces almak olabilir. Spyware blokörleri iyidir.

Buraya git http://www.java.com ve Java güncelleyin.

Aşağıdaki mutlaka casus yazılım / kötü amaçlı yazılım değil, ancak bu programlar sistem kaynakları alarak olabilir size bir onay işareti aşağıdaki girdileri yanında yer öneririz. Açık HJT ve sadece bir sistem taraması seçin.
O4 - HKLM \ .. \ Run: [SunJavaUpdateSched] C: \ Program Files \ Java \ j2re1.4.2_03 \ bin \ jusched.exe
(Açıklama: Sun Java güncelleme programcýsýný. Güncellemeleri kontrol eder. Gerekli değil. Sistem kaynaklarının küçük bir miktar kadar özgür irade bu giriş kaldırılıyor.)
O4 - HKLM \ .. \ Run: [GSICONEXE] gsicon.exe
(Açıklama: ADSL Modem kimden monitor Eicon Networks (as BT tarafından örneğin kendi Genişbant internet servis için de kullanılır). Güvenli bağlantı etkilemeden engelli olabilir - tüm bu bağlantı ve teşhis tesislerinin erişim bir gösterge verebilirisiniz yapar. Bu girişe çıkarma bazı sistem kaynakları serbest olacaktır.)
O4 - HKLM \ .. \ Run: [TkBellExe] \ "C: \ Program Files \ Common Files \ Real \ Update_OB \ realsched.exe \"-osboot
(Açıklama: RealPlayer programcýsýný. Tamamen gereksiz. Sistem kaynaklarının küçük bir miktar kadar özgür irade bu giriş kaldırılıyor.)
O4 - Global Startup: Adobe Gamma Loader.exe.lnk = C: \ Program Files \ Common Files \ Adobe \ Calibration \ Adobe Gamma Loader.exe
(Açıklama: Photoshop gibi monitör renkleri tüm programları ayarlar. Bu kendi kalibre izlemek istiyorum bazı grafik uzmanları tarafından gereklidir. Çoğu ev kullanıcıları da gerek yoktur, dolayısıyla bu giriş kaldırmak gerekir.)
O4 - Global Startup: Yahoo! 9,0 Tablası Icon.lnk = C: \ Program Files \ AOL 9.0a \ aoltray.exe
(Açıklama: AOL sistem tepsisi simgesi. Gerekli değil. Sistem kaynaklarının küçük bir miktar kadar özgür irade bu giriş kaldırılıyor.)
O4 - Global Startup: EPSON Durum Monitörü 3 Çevre Check 2.lnk = C: \ WINDOWS \ System32 \ Spool \ DRIVERS \ W32X86 \ 3 \ E_SRCV0 2.EXE
(Açıklama: EPSON Durum Monitörü 3 Yazıcınızın izler faydalı bir program ve kalan Toner miktarı dahil olmak üzere, mevcut durumu hakkında bilgi verir. Eğer bir baskı hatası, Durum Monitörü de bir mesaj hata anlatmaktadır oluşur. Bu yazıcı sürücüsü kimden EPSON Durum Monitörü 3 erişebilirsiniz. bazı sistem kaynakları ücretsiz bu kaldırılıyor.)
** Önemli Fix Kontrol tıklamadan önce bu da dahil olmak üzere tüm tarayıcı pencerelerini kapatın **.

Ardından CCleaner çalıştırın. Varsayılan seçenekleri kullanın.
Eğer CCleaner yükleyin lütfen yok. Burada
Bir kez CCleaner açık varsayılan seçenekler ve tıklama analiz kullanımı ve ne silinecektir bir giriş gösterir. Sonraki Çalıştır'ı tıklatın Temizleyici herşeyi kaldırın.
Sonraki CCleaner üst soldaki Sayılar sekmesini seçin.
Tara düğmesini tıklatın Sorunlar için. Sonra Düzeltme seçilmiş konular.
Bu yedeklemek ister. I Böylece öneririz çalıştırmak için ilk.

Daha sonra yeniden önyükleme bilgisayarınızı ve gelecek sonrası adımları başlar.
Old 13 Ağustos 2007, 19:00
Moderatör Grubu

Bunu çevrimiçi taramaKaspersky
Bu tarama için sonuçların Kaydet tamamlandığında tarama!
Lütfen bir metin dosyası olarak kaydedin.
Bir sonraki yazı tıklayın Gelişmiş.
Aşağı doğru gidin ve Yönet'i tıklatın Ekler ve ek olarak giriş ekleyin.
Old 14 Ağustos 2007, 01:52
Yönetici Grubu

Çok emin bu düzeltme değil bir smitfraud virüs, Spybot ve gerisi.

http://www.thecomputerforums.co.uk/f...dfix-exe-5469/

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 14 Ağustos 2007, 03:01
Moderatör Grubu

Evet o düzeltmeyi kaçtı ve geri geldi.
Sonra çevrimiçi Sanırım yeniden yayınlanmaya başlayacak eminim rapor tarama bakın.
Old 14 Ağustos 2007, 03:02
Yönetici Grubu

Düzeltmeyi güvenli modda çalıştırılması gerekmektedir.
Old 14 Ağustos 2007, 14:15
Üye Grubu

Merhaba,

Thanks for your help şimdiye kadar.

Seni ancak önerilen Ben etkinliklerin yapıldığı-line Kasperski için indirmeye ve başarısız bu mesajı Hatanın nedeni belirtilen tarama geldi herşeyi yaptık "Bu bilgisayarda yönetici haklarına sahip olmanız gerekir;
ayrıca Orta düzeye IE güvenlik ayarları olması gerekir. "çünkü virüs güvenlik ayarlarını Kaçırılmış vardır Büyük bu!

Nereden gelecek gidiyorsun?

Saygılar

Wayne
Reply

Register

Bookmarks