менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки

Register

Як я можу видалити порочного шкідливі програми?

Reply

Різьба Інструменти
Old 13 серпня 2007, 17:37
Член групи

Нещодавно я зауважив жовтий трикутник попередження і спливаючих вікон консультуванні, що мій комп'ютер був заражений програмою-шпигуном. При натисканні на спливаюче він взяв мене на деяких сайтах намагаються продати Anti-Virus т.д. Потім я помітив, що я не міг отримати доступ до панелі керування або в моє завдання вересня - Я отримав попередження: "Ця операція була відмінена із-за обмежень на цьому комп'ютері. будь ласка, зв'яжіться з адміністратором ....". Я адміністратор.

Я намагався позбутися його SmitFraud, яка виявила низку Привіт викрадення і з'явився, щоб позбутися від жовтого трикутника і я міг би отримати доступ до панелі керування ... до наступного дня, коли трикутник повернулися і не мають доступу до панелі управління знову.

Я завантажив різні антивірусні і позбувся жовтий трикутник (і Spybot-квадрат) і багато інших Nasties, але я не можу отримати доступ до панелі управління. Я намагався Running "control.exe", і я до сих пір отримують "Операцію скасовано" messsage. Я спробував відновити ssytem і він не зробить цього, говорив мені, нічого не змінилося!

Будь ласка, допоможіть мені хтось. Я надається останній SmitFraud журналу та очищення, якщо це допомагає нікому.

привіт

Wayne
Прикріплені файли
File Type: txt вірусів 14aug07.txt (5,2 КБ, 25 переглядів)
File Type: txt Вірус очищення журналу 14 aug07.txt (1,3 КБ, 26 переглядів)
Old 13 серпня 2007, 17:49
Модератор групи

Ласкаво просимо до ФМС.
Давайте почнемо тут.

Ідіть в Add / Remove Programs і подивитися, якщо всі ви знаєте, там не повинно бути встановлено, що ви можете скасувати установку. Як панелі інструментів.

Завантажити HijackThis Тут
Після того як ви його завантажили Установка і зберегти його в його власній папки! Це дуже важливо для його коректної роботи.
Наприклад зберегти в C: \ Program Files \ HijackThis
Потім можна створити ярлик на робочому столі.
Після встановлення відкрийте програму і виберіть Виконайте перевірку системи і збереження лог-файл.
** Важлива НЕ МАЮТЬ Hijack This виправити що-небудь ще. Більшість вважає, що він буде нешкідливим або навіть потрібно.
Зберегти журнал у вигляді файлу. TXT файлів.
У наступному пості кнопку Go "Додатково".
Прокручування вниз і виберіть Управління вкладеннями і додати журналу як вкладення.

Оглянувши HJT журналу ми можемо йти далі.
Old 13 серпня 2007, 17:52
Модератор групи

Я говорив занадто рано.
Якщо ви не можете отримати в панелі управління, просто запустіть сканування HJT будь ласка.
Крім того, що назва речі Spybot не може виправити?
Old 13 серпня 2007, 18:16
Член групи

Привіт,

Я доданий файл журналу для викрадення цього. Чи не впевнений, що ви мали на увазі "Go Advanced"? Я не думаю, що який-небудь файл, Spybot не міг займатися.

Спасибі за ваш інтерес і допомогу. Я йду спати зараз це 02.15 у Великобританії, і я завтра на роботу рано, ця проблема має гнав мене божевільним Досить ввечері.

Wayne
Прикріплені файли
File Type: txt HijackThis log14aug07.txt (12.0 Кб, 21 переглядів)
Old 13 серпня 2007, 18:57
Модератор групи

У вас є кілька anti-malware/spyware і анти-вірус запущений.
Чи є ці демо-версії, чи платять? Якщо демо-версії, а потім зняти їх установку. Вони вступають в суперечність один з одним.
Якщо ви маєте потребу в раді по хорошим безкоштовних програм то дайте нам знати і ми будемо вам створити.
Ви повинні бути запущена тільки одна Antivirus, один брандмауер і, можливо, шпигунського 2-блокатори. Усе можна було безкоштовно.
Ви можете мати кілька сканерів, але реальний захист часу ООН-необхідних і зазвичай займають занадто багато Resorces за те, що вони роблять. Spyware блокатори краще.

Перейдіть сюди http://www.java.com і оновити Java.

Нижче наводиться не обов'язково Spyware / Malware, але ми рекомендуємо Вам встановити прапорець поруч наступних записів, оскільки ці програми можуть зайняти до системних ресурсів. Відкрите HJT і виберіть пункт Виконати Система перевірка.
O4 - HKLM \ .. \ Run: [CTFMON.EXE] C: \ Program Files \ j2re1.4.2_03 \ Bin \ jusched.exe
(Опис: Sun Java оновлений планувальник. Перевіряє наявність оновлень. Необов'язково. Видалення цей запис дозволить вивільнити невеликої кількості системних ресурсів.)
O4 - HKLM \ .. \ Run: [GSICONEXE] gsicon.exe
(Опис: ADSL модем монітор Eicon Networks (як це використовується для BT широкосмуговий інтернет, наприклад). Може бути безпечно відключено, не впливаючи на зв'язку - все це робить це дати вказівку підключення та доступу до діагностичним обладнанням і засобами. Видалення цей запис дозволить вивільнити деяких системних ресурсів.)
O4 - HKLM \ .. \ Run: [TkBellExe] \ "C: \ Program Files \ Common Files \ Real \ Update_OB \ realsched.exe \"-osboot
(Опис: RealPlayer планувальник. Зовсім непотрібних. Видалення цей запис дозволить вивільнити невеликої кількості системних ресурсів.)
O4 - Startup: Adobe Gamma Loader.exe.lnk = C: \ Program Files \ Common Files \ Калібрування \ Adobe Gamma Loader.exe
(Опис: Налаштовуємо моніторі кольору в усіх програмах, у тому числі Photoshop. Потрібно деякі професіонали в галузі графіки, які хочуть контролю їх калібрування. Більшості домашніх користувачів не потрібно і, отже, повинні видалити цей запис.)
O4 - Startup: AOL 9.0 лоток Icon.lnk = C: \ Program Files \ AOL 9.0a \ aoltray.exe
(Опис: AOL системному треї іконка. Необов'язково. Видалення цей запис дозволить вивільнити невеликої кількості системних ресурсів.)
O4 - Startup: EPSON Status Monitor 3 навколишнього Перевірити 2.lnk = C: \ WINDOWS \ System32 \ Spool \ DRIVERS \ W32X86 \ 3 \ E_SRCV0 2.exe
(Опис: EPSON Status Monitor 3 являє собою службову програму, яка стежить за вашим принтером і дає вам інформацію про свій поточний стан, у тому числі розмір залишився тонера. Якщо друк помилка, Status Monitor також надає вам повідомлення з описом помилки. Ви можете отримати доступ до EPSON Status Monitor 3 з драйвера принтера. Видалення цього дозволить вивільнити деяких системних ресурсів.)
** IMPORTANT ** Закрийте всі вікна браузера, включаючи і цей, перш ніж натиснути Fix Checked.

Потім запустіть CCleaner. Використовуйте стандартні параметри.
Якщо у вас немає CCleaner Будь-ласка, встановіть його. Тут
Після CCleaner відкрито використовувати параметри за замовчуванням і натисніть кнопку Аналіз і вона покаже, що журнал буде видалено. Наступний пункт Виконати Cleaner видалити все.
Далі у верхній лівій частині CCleaner виберіть вкладку питання.
Натисніть кнопку Сканувати у справах. Потім натисніть кнопку Fix окремих питань.
Він запропонує вам зробити резервну копію. Для першого запуску я хотів би запропонувати зробити це.

Потім перезавантажте комп'ютер і почати дії, описані в моєму наступному пості.
Old 13 серпня 2007, 19:00
Модератор групи

Запустити сканування онлайнАнтивірус
Коли сканування готової Зберегти результат сканування!
Будь ласка, збережіть його у вигляді текстового файлу.
У наступному пості кнопку Go "Додатково".
Прокручування вниз і виберіть Управління вкладеннями і додати журналу як вкладення.
Old 14 серпня 2007, 01:52
Адміністратор групи

Досить впевнений, що це SmitFraud вірус, Spybot, а інше не буде виправити.

http://www.thecomputerforums.co.uk/f...dfix-exe-5469/

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 14 серпня 2007, 03:01
Модератор групи

Та він побіг виправлення і він прийшов відразу ж.
Після того як я бачити онлайн сканування доповіді я впевнений, що ми буде запущено знову.
Old 14 серпня 2007, 03:02
Адміністратор групи

Виправлення необхідно запустити в безпечному режимі.
Old 14 серпня 2007, 14:15
Член групи

Привіт,

Дякуємо за вашу допомогу до цих пір.

Я зробив все, що ви запропонували, але коли я приїхав для проведення онлайн-сканування Касперського він не зміг завантажити, і про це повідомленні вказані причини відмови "Ви повинні мати права адміністратора на комп'ютері;
Ви також повинні мати вікно настройок безпеки для середнього рівня ". Приблизно це відбувається тому, що вірус викрали налаштування безпеки!

Куди йти далі?

Привіт

Wayne
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.