по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Вирус, шпионски софтуер & Сигурност

Register

Как да промените настройките на защитната стена?

Reply

Нишка Инструменти
Old 1 април 2007, 01:31
Новите държави Група

Default Как да промените настройките на защитната стена?

Не мога да влязат в Yahoo игри и аз вярвам, че е моя Firewall settings.People трябва ми каза да Задръжте натиснат клавиша Ctrl и че не вършат trick.I ч. на загубите за какво да do.I са се отказали на няколко пъти, но тя е bugging me.I са се налага да играе игри на MSN, което е гадно
Old 1 април 2007, 01:43
Новите държави Група

Щракнете върху бутона на проекта, Control Panel, след това Сигурност Център-мултикомбинационната цветни щит. В долната част на страницата кликнете върху тухлена стена икона за изключване на защитната стена, тя ще се отвори в прозорец, който го контролира. Той ще каже Off-не се препоръчва. Аз бях обърна мината, за да се програми, но се нуждаете от добър вторични сигурност.
Old 1 април 2007, 01:45
Новите държави Група

Това наистина зависи от защитната стена, която вие използвате. Ползвам Zone Alarm, а когато е нещо ново (като на игра) се опитва да получите достъп до "нетна стойност, той се появи прозорец питате дали искам да му позволят да направи това. Щом аз натиснете "Yes", играта работи. Ако вашата защитна стена не се направи това, ще трябва или да отворите контролния панел за вашата защитна стена и ръчно да го настроите да се позволи на тази конкретна игрални услуга за достъп до "чист, или ще трябва да се определят така, че защитната стена не блокира каквото и пристанища вашата игра използва. Понякога, както и със света на Warcraft, на "позволяват тази игра" прозорец се появи Behind играта прозорец, така че може да се наложи да "Alt-Tab" за да видите прозорец, или минимизирате играта прозорец.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
IE 7 не може да се свърже с интернет, тъй като настройките на защитната стена V.2 walksalone Браузъри Уеб & FTP клиенти 0 14 Юни 2009 13:35
Настройките на дисплея се промени след повторно зареждане P5200 Общи Софтуер Чат 7 28 Окт 2008 19:57
Невъзможно е да се променят настройките на резолюцията HistoryGirl Windows операционни системи 8 2-ро Jan 2008 10:09
Най-добър Firewall, PLS Помощ Гръмовержец Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 3 24 ноември 2007 09:20
Трябва ли защитна стена ... Snake Общи Софтуер Чат 10 13 май 2007 г. 09:24
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc