menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnost

Register

Jak změnit nastavení brány firewall?

Reply

Thread Nástroje
Old 1. dubna 2007, 01:31
Nový člen skupiny

Default Jak změnit nastavení brány firewall?

Nemohu se dostat do hry, yahoo a věřím, že je můj firewall settings.People mají řekla mi držet klávesu CTRL a že neudělal pro trick.I jsem na to, co ztrácí na do.I dali pár krát, ale je odposlouchávání me.I byly museli hrát hry na msn který vysává
Old 1. dubna 2007, 01:43
Nový člen skupiny

Klepněte na tlačítko Start, Ovládací panely, potom Centrum zabezpečení-multikombinovaných barevný štít. V dolní části stránky klikněte na cihlové zdi ikonu vypnout firewall, bude otevřena do pole, které kontroluje. Bude říkat off-nedoporučuje. Jsem se obrátil můj vypnutí získat programy, ale je potřeba dobré středoškolské bezpečnosti.
Old 1. dubna 2007, 01:45
Nový člen skupiny

Je to opravdu závisí na tom, jaké firewallu, který používáte. Používám Zone Alarm, a kdykoliv se něco nového (např. hry) se pokouší získat přístup k 'čisté, to se objeví dialogové okno, a ptal se, zda chci, aby to tak učinit. Jakmile jsem klikněte na tlačítko "ano", hra funguje. Pokud váš firewall nemá dělat, budete muset buď otevřete ovládací panel pro váš firewall a ručně nastavit tak, aby umožnila dané herní službu pro přístup k 'čistá, nebo budete muset nastavit tak, aby firewall neblokuje bez ohledu na porty hru používá. Někdy, jako s World of Warcraft, je "umožnit tuto hru" okně objeví pozadu hry okna, takže můžete mít na "ALT-TAB" vidět okno, nebo minimalizovat hru okna.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
IE 7 se nemůže připojit k internetu, protože v nastavení firewallu V.2 walksalone Webových prohlížečů & FTP Klienti 0 14. června 2009 13:35
Nastavení displeje změní po re-boot P5200 Obecné Software Chat 7 28. říjen 2008 19:57
Nelze změnit nastavení rozlišení HistoryGirl Operační systémy Windows 8 2. ledna 2008 10:09
Nejlepší firewall, pls pomozte Hromovládce Virus, spyware a bezpečnost 3 24. listopadu 2007 09:20
Potřebuji bránu firewall ... Snake Obecné Software Chat 10 13. května 2007 09:24
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.