![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nemohu se dostat do hry, yahoo a věřím, že je můj firewall settings.People mají řekla mi držet klávesu CTRL a že neudělal pro trick.I jsem na to, co ztrácí na do.I dali pár krát, ale je odposlouchávání me.I byly museli hrát hry na msn který vysává |
|
| |||
| |||
| Klepněte na tlačítko Start, Ovládací panely, potom Centrum zabezpečení-multikombinovaných barevný štít. V dolní části stránky klikněte na cihlové zdi ikonu vypnout firewall, bude otevřena do pole, které kontroluje. Bude říkat off-nedoporučuje. Jsem se obrátil můj vypnutí získat programy, ale je potřeba dobré středoškolské bezpečnosti. |
|
| |||
| |||
| Je to opravdu závisí na tom, jaké firewallu, který používáte. Používám Zone Alarm, a kdykoliv se něco nového (např. hry) se pokouší získat přístup k 'čisté, to se objeví dialogové okno, a ptal se, zda chci, aby to tak učinit. Jakmile jsem klikněte na tlačítko "ano", hra funguje. Pokud váš firewall nemá dělat, budete muset buď otevřete ovládací panel pro váš firewall a ručně nastavit tak, aby umožnila dané herní službu pro přístup k 'čistá, nebo budete muset nastavit tak, aby firewall neblokuje bez ohledu na porty hru používá. Někdy, jako s World of Warcraft, je "umožnit tuto hru" okně objeví pozadu hry okna, takže můžete mít na "ALT-TAB" vidět okno, nebo minimalizovat hru okna. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| IE 7 se nemůže připojit k internetu, protože v nastavení firewallu V.2 | walksalone | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 0 | 14. června 2009 13:35 |
| Nastavení displeje změní po re-boot | P5200 | Obecné Software Chat | 7 | 28. říjen 2008 19:57 |
| Nelze změnit nastavení rozlišení | HistoryGirl | Operační systémy Windows | 8 | 2. ledna 2008 10:09 |
| Nejlepší firewall, pls pomozte | Hromovládce | Virus, spyware a bezpečnost | 3 | 24. listopadu 2007 09:20 |
| Potřebuji bránu firewall ... | Snake | Obecné Software Chat | 10 | 13. května 2007 09:24 |
| Thread Nástroje | |
| |