![]() |
|
| |||
| |||
| Δεν μπορώ να περάσει στο yahoo παιχνίδια και πιστεύω ότι είναι settings.People firewall μου μου είπαν να κρατήστε πατημένο το πλήκτρο CTRL και ότι δεν κάνετε το trick.I είμαι σε χάσουν do.I για το τι πρέπει να έχουν δοθεί μέχρι λίγες φορές, αλλά είναι υποκλοπών me.I έχουν την υποχρέωση να παίζουν παιχνίδια για msn που είναι χάλια |
|
| |||
| |||
| Κάντε κλικ στο κουμπί Start, Control Panel, τότε το Security Center-πολλαπλών χρωματιστό ασπίδα. Στο κάτω μέρος της σελίδας κάντε κλικ στο εικονίδιο τοίχο για να απενεργοποιήσετε το τείχος, που θα ανοίξει το κουτί, που να την ελέγχει. Θα έλεγα-Off δεν συνιστάται. Έχω δικό μου στράφηκε στα ανοικτά για να τα προγράμματα, αλλά χρειάζεστε καλή δευτεροβάθμιας ασφάλειας. |
|
| |||
| |||
| Πραγματικά, η οποία εξαρτάται από firewall που χρησιμοποιείτε. Χρησιμοποιώ Zone Alarm, και κάθε φορά κάτι καινούργιο (όπως ένα παιχνίδι) προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στο «καθαρό, θα Αναδύεται ένα παράθυρο ερωτά αν θέλω να της επιτρέψουν να το πράξει. Μόλις κάνω κλικ "ναι", το παιχνίδι λειτουργεί. Εάν το τείχος δεν το κάνουμε αυτό, θα πρέπει είτε να ανοίξετε τον πίνακα ελέγχου για το τείχος και το χέρι που να επιτρέπουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία gaming με την πρόσβαση στο «καθαρό, ή θα πρέπει να το ρυθμίσετε έτσι ώστε το τείχος προστασίας δεν εμποδίζουν ανεξάρτητα από το παιχνίδι σας λιμένες χρησιμοποιεί. Μερικές φορές, όπως και με το World of Warcraft, το "επιτρέπει αυτό το παιχνίδι" παράθυρο Αναδύεται μέχρι BEHIND του παιχνιδιού, οπότε ίσως χρειαστεί να "ALT-TAB" για να δείτε το παράθυρο, ή την ελαχιστοποίηση του παιχνιδιού. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| IE 7 δεν μπορεί να συνδεθεί στο Διαδίκτυο, λόγω του τείχους ρυθμίσεις V.2 | walksalone | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 0 | 14 Ιουν 2009 13:35 |
| Εμφάνιση ρυθμίσεις αλλαγή μετά την επανεισαγωγή εκκίνησης | P5200 | Γενικά Λογισμικό Chat | 7 | 28 Οκτ 2008 19:57 |
| Αδύνατη η αλλαγή ρυθμίσεων ψήφισμα | HistoryGirl | Λειτουργικά συστήματα Windows | 8 | 2η Ιαν 2008 10:09 |
| Best Firewall, pls βοήθεια | Βροντών | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 3 | 24 Νοε 2007 09:20 |
| Χρειάζομαι Firewall ... | Φίδι | Γενικά Λογισμικό Chat | 10 | 13η Μαΐου 2007 09:24 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |