![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ne mogu ući yahoo igre, a ja vjerujem da se moj firewall settings.People su mi rekli da Pritisnite i držite tipku CTRL, a da nisu u trick.I sam na to što za izgubiti do.I dali se nekoliko puta, ali je bugging me.I su vlasništvo igrati igre na msn koji je sranje |
|
| |||
| |||
| Kliknite gumb Start, Control Panel, zatim Centar za sigurnosno-multi colored štit. Na dnu stranice kliknite na ikonu cigla zidu za isključivanje vatrozida, on će se otvoriti u okvir koji kontrolira ga. To će reći: Off-ne preporučuje. Okrenuo sam minski isključeno da se programima, ali trebate dobar sekundarna zaštita. |
|
| |||
| |||
| To stvarno ovisi o tome što vatrozid koji koristite. Koristim Zone Alarm, i svaki put kad nešto novo (kao igra) pokušava pristupiti "net, to pops up prozor molba ako želim dopustiti da to urade. Kada kliknete na "Yes", igra radi. Ako je Vaš firewall ne čini da je, morat ćete ili otvorite Control Panel za vaš vatrozid i ručno podesiti da se dopustiti da se određeni gaming uslugu za pristup 'net, ili ćete morati postaviti ga tako da firewall ne blokira štogod lukama igru koristi. Ponekad, kao i sa World of Warcraft je "dopustiti ovoj igri" window pops gore iza igra prozor, tako da ćete možda morati "ALT-TAB" vidjeti prozor, ili minimizirati igru prozoru. |