kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Vírus, kémprogram és biztonság

Register

How To Change tűzfal beállításait?

Reply

Téma eszközök
Old Április 1 2007, 01:31
Új tag Csoport

Default How To Change tűzfal beállításait?

Nem tudok bejutni yahoo játékok és azt hiszem, az én tűzfal settings.People már mondta, hogy tartsa lenyomva a Ctrl billentyűt, és hogy nem, nem vagyok egy trick.I veszít, amit a do.I adtam fel egy kevés szer de ez felbassza me.I volna, hogy játszhat az msn amely szívás
Old Április 1 2007, 01:43
Új tag Csoport

Kattintson a Start gombra, Vezérlőpult, majd a Biztonsági központ a multi colored pajzs. Az oldal alján kattintson a téglafalnak ikonra kikapcsolja a tűzfalat, akkor nyitott egy rovatot, hogy az ellenőrzések azt. Ki fogja mondani, nem ajánlott. Már fordult le az enyémet, hogy a programok, de szüksége van a jó másodlagos biztonságot.
Old Április 1 2007, 01:45
Új tag Csoport

Tényleg attól függ, milyen tűzfalat használ. I use Zone Alarm, és amikor valami új (mint a játék), hogy megpróbálja elérni a nettó, hogy jön egy ablak kérdezi, ha akarom, hogy ne erre. Egyszer kattintson az "igen", a játék működik. Ha a tűzfal nem tehetem meg, akkor sem szabad a kezelőpanelt tűzfal és kézzel beállítani, hogy az adott szolgáltatás játékokhoz való hozzáférés a "nettó, vagy be kell állítani úgy, hogy a tűzfal nem blokkolja bármilyen kikötőkben a játék segítségével. Néha, mint a World of Warcraft, az "hogy ez a játék" ablak mögé a játék ablakot, így lehetséges, hogy "Alt-Tab" látni az ablakon, vagy a minimumra csökkentsék a játék ablakot.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.