![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nem tudok bejutni yahoo játékok és azt hiszem, az én tűzfal settings.People már mondta, hogy tartsa lenyomva a Ctrl billentyűt, és hogy nem, nem vagyok egy trick.I veszít, amit a do.I adtam fel egy kevés szer de ez felbassza me.I volna, hogy játszhat az msn amely szívás |
|
| |||
| |||
| Kattintson a Start gombra, Vezérlőpult, majd a Biztonsági központ a multi colored pajzs. Az oldal alján kattintson a téglafalnak ikonra kikapcsolja a tűzfalat, akkor nyitott egy rovatot, hogy az ellenőrzések azt. Ki fogja mondani, nem ajánlott. Már fordult le az enyémet, hogy a programok, de szüksége van a jó másodlagos biztonságot. |
|
| |||
| |||
| Tényleg attól függ, milyen tűzfalat használ. I use Zone Alarm, és amikor valami új (mint a játék), hogy megpróbálja elérni a nettó, hogy jön egy ablak kérdezi, ha akarom, hogy ne erre. Egyszer kattintson az "igen", a játék működik. Ha a tűzfal nem tehetem meg, akkor sem szabad a kezelőpanelt tűzfal és kézzel beállítani, hogy az adott szolgáltatás játékokhoz való hozzáférés a "nettó, vagy be kell állítani úgy, hogy a tűzfal nem blokkolja bármilyen kikötőkben a játék segítségével. Néha, mint a World of Warcraft, az "hogy ez a játék" ablak mögé a játék ablakot, így lehetséges, hogy "Alt-Tab" látni az ablakon, vagy a minimumra csökkentsék a játék ablakot. |