פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה

Register

כיצד לשנות את הגדרות חומת האש?

Reply

שרשרת כלים
Old 1 אפריל 2007, 01:31
קבוצת חברות חדשות

אני לא יכול להיכנס Yahoo משחקים ואני מאמין שהוא יהיה שלי יש חומת אש settings.People אמר לי החזק את מקש Ctrl וכי לא עשה את trick.I AM בכל מה להפסיד עבור do.I לנוכח המצב כמה פעמים אבל היא bugging me.I היה צורך לשחק משחקים ב-MSN בו מבאס
Old 1 אפריל 2007, 01:43
קבוצת חברות חדשות

לחץ על לחצן התחל, לוח הבקרה, ולאחר מכן את מרכז האבטחה, רב מגן בצבע. בשעה בתחתית הדף לחץ על סמל קיר לבנים לכבות את חומת האש, היא תפתח את תיבת שולטת בו. הוא יגיד off-לא מומלץ. אני כבר פנו שלי כדי לקבל הנחה של תוכניות, אבל אתה צריך טוב משני אבטחה.
Old 1 אפריל 2007, 01:45
קבוצת חברות חדשות

זה באמת תלוי בה אתה משתמש ב-firewall. אני משתמש ב Zone Alarm, וכן בכל פעם משהו חדש (כמו המשחק) מנסה לגשת 'נטו, זה אבא של חלון שואלים אם אני רוצה לאפשר את זה כדי לעשות זאת. ברגע שאני לחץ "כן", המשחק עובד. אם חומת האש שלך לא עושה את זה, אתה צריך גם לפתוח את לוח הבקרה של חומת האש שלך באופן ידני כדי לאפשר להגדיר את זה כי משחקים מסוימים, כדי לגשת אל השירות 'נטו, או תצטרך להגדיר את זה כך את חומת האש אינה חסימה מה היציאות שלך המשחק משתמש. לפעמים, כמו עם World of Warcraft, את "משחק זה מאפשרים" חלון אבא למעלה מאחורי חלון המשחק, כך שאולי יש לך את "Alt-TAB" כדי לראות את החלון, או למזער את חלון המשחק.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.